Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Γαλάζιος εκδότης αποκαλεί «μπουρδέλο» τη ΝΔ!

Απίστευτο το ξέσπασμα του εκδότη του «Μαχητή Ξάνθης» Πάνου Παπαδόπουλου. Αποκαλεί «μπουρδέλο» τη ΝΔ μέσα από την εφημερίδα του. Τι ακριβώς αναφέρει και ποιος ο λόγος του ξεσπάσματος...




Σκληρότατη και μη αναμενόμενη, γιατί δεν το συνηθίζει, όπως επισημαίνει και ο ίδιος, ήταν και η αντίδραση του εκδότη του «Μαχητή» Πάνου Παπαδόπουλου στα διαδραματιζόμενα στον Τόπειρο αναφορικά με τα χρίσματα και το γενικότερο μπάχαλο στη ΝΔ. Ο Πάνος Παπαδόπουλος, που υπενθυμίζει γραπτώς ότι είχε «σταθεί» θερμά και δυνατά στον νυν Πρόεδρο της Ν.Δ. τόσο όταν ίδρυε το 1993 την «Πολιτική Άνοιξη» όσο και στην πρόσφατη εσωκομματική εκλογική διαδικασία, σχολίασε τα «τραγελαφικά» συμβάντα στον Δήμο Τοπείρου με μια «συνειδητή και ιδιαίτερα σκληρή δήλωση», όπως ο ίδιος σημειώνει στην εφημερίδα του.

Διαβάστε: «Αυτό δεν είναι «κόμμα» κύριε Αντώνη Σαμαρά, αλλά… «μπουρδέλο»! Ντρέπομαι που από τα μετερίζια της δημοσιογραφίας επί τόσα χρόνια πάλεψα και αγωνίστηκα για μια παράταξη που συνεχίζει και επί των ημερών σας να έχει «σημαία» τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ! Χαίρομαι που εδώ και λίγους μήνες, παραμένω μόνο ελεύθερος και μαχόμενος δημοσιογράφος και πολίτης… Δεν αξίζει ο κόπος να πιστεύει κανείς σε αξίες που ποδοπατούνται τόσο εύκολα και στην ουσία έχουν πάψει πια να υπάρχουν… Μόνο αηδία και απογοήτευση»!