Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Νίκη της Skoda επί του Αγροτικού Αστέρα

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Πηγαδιών, η Ξάνθη νίκησε με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα, με γκολ που σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ποιος το έβαλε;





Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Πηγαδιών, η Ξάνθη νίκησε με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα, με γκολ που σημείωσε στο 90' ο Θόδωρος Βασιλακάκης.

Στο πρώτο ημίχρονο μόνο δύο ήταν οι καλές στιγμές. Το σουτ του Αντεφέμι στο 20' έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και το φάουλ του Έλινγκτον στο 34' απέκρουσε o Γιακουμής.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με σαφώς περισσότερη διάθεση και στο ξεκίνημα είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Κατόγκο (52'), Πόι (55') και Γκλέισον (57'). Στο 65' ο Έλινγκτον έδωσε την πάσα στον Πόι που έκανε το άστοχο πλασέ, ενώ καλή στιγμή είχε ο Μαρσελίνιο στο 71'.

Ο Σαπάνης για τον Αγροτικό Αστέρα είχε ένα σουτ στο 77'. Στο 87' σε σέντρα του Στιούαρτ ο Βασιλακάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ στο 90' ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Καμαράκης (Κατερτζής - Καραουλάνης).

ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος (89' Κομεσίδης), Τζάγκι (85' Στιούαρτ), Κωστούλας, Γκλέισον (66' Σταθάκης), Αντεφέμι (60' Στρμπα), Μπόατεγκ (81' Βασιλακάκης), Πόι, Μαρσελίνιο (78' Σουάνης), Κατόνγκο, Έλινγκτον.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Τσούκλης, Παπαδόπουλος Ν., Γόγολος, Χασιώτης, Τσουκαλίδης, Ουέλινγκτον, Σαμουηλίδης, Μπεκιάρης, Στεφανίδης, Γέσιτς. Αγωνίστηκαν και οι: Λαμπάκης, Γουναρίδης, Γκόμες, Αβραμόπουλος, Αγγελόπουλος, Βουτσάς, Ναλμπάντης, Παπαδόπουλος Γ., Σαπάνης.


Πηγή:  http://www.sport24.gr/