Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Συναυλίες και βραβεύσεις απόψε στο Σπήλαιο

Συνεχίζονται και σήμερα οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της εβδομάδας «Ξενιτεμένο μου πουλί …», από 16 ως 22 Αυγούστου στο Σπήλαιο Τριγώνου του Έβρου. Στις 8.30μμ έχει βραβεύσεις, την ίδια ώρα έχει και συναυλία. Όλες οι λεπτομέρειες...




Συνεχίζονται και σήμερα οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της εβδομάδας «Ξενιτεμένο μου πουλί …», από 16 ως 22 Αυγούστου στο Σπήλαιο Τριγώνου του Έβρου. Την διοργάνωση έχουν το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ–ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ–ΠΡΟΒΟΛΗΣ, το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΒΟΡΕΑΣ", το ΔΙΚΤΥΟ ΘΡΑΚΩΝ ενώ συνδιοργανωτής είναι ο ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΓΩΝΟΥ "ΓΑΙΑ" και το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.

Για απόψε, ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010, έχει προγραμματιστεί ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ. Χώρος: Δημοτικό αμφιθέατρο Σπηλαίου , 8.30 μ.μ.

Ωστόσο την ίδια ώρα, πάντα σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010, υπάρχει και συναυλία με τους «COLPO GROSSO». Πρόκειται για ένα Μουσικό Ριφιφί στις γειτονιές του κόσμου, με τους Αγγελική Τουμπανάκη : τραγούδι - Παντελή Στόικο : τρομπέτα, καβάλ - Γιώργο Τσιατσούλη : ακορντεόν - Αλέξανδρο Καψοκαβάδη : κιθάρα - Γιάννη Πλαγιανάκο : μπάσο - Κώστα Μερετάκη : κρουστά.
Η συμμορία καταφθάνει στο «Σπήλαιο» για το κόλπο…ένα μουσικό ριφιφί στις διαφορετικές γειτονιές του κόσμου. Τραγούδια από την Λατινική Αμερική, από την παράδοση της Μεσογείου, των Βαλκανίων και της Ανατολίας συνθέτουν ένα πολύμορφο πρόγραμμα και οι προσωπικές συνθέσεις, οι αυτοσχεδιαστικοί διάλογοι και οι δυνατές ερμηνείες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής και πανηγυριού, κάνοντας το Colpo…Grosso!!! Χώρος : Δημοτικό αμφιθέατρο Σπηλαίου , 8.30 μ.μ.