Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Μια ξεχωριστή ιστορία ανθρωπιάς

Για να μη λέμε μόνο τα αρνητικά με τους ομαδικούς τάφους λαθρομεταναστών. Διαβάστε και μια ξεχωριστή ιστορία ανθρωπιάς από το Σουφλί για το πως σώθηκε το αγγελούδι ζεύγους Αφγανών...





Πριν λίγες ημέρες , στο ΚΤΕΛ Σουφλίου βρέθηκε από τους άντρες της Συνοριακής Φύλαξης ένα ζευγάρι Αφγανών με το λίγων μηνών μωράκι τους . Αφού τους οδήγησαν στο τμήμα συνοριακής φύλαξης αργότερα τους μετέφεραν στο ΕΣΥ για τις καθιερωμένες τυπικές εξετάσεις .

Οι γιατροί στο ΕΣΥ κατάλαβαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο μωρό τους ,αλλά λόγω έλλειψης ειδικών μηχανημάτων το μωρό έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης . Εκεί διαπιστώθηκε ότι το μικρό Αφγανάκι έχει πρόβλημα στην καρδιά με τις στεφανιαίες αρτηρίες να είναι ανάποδα .

Την επόμενη ημέρα το μικρό με τους γονείς του μεταφέρθηκε στην Αθήνα με c-130 και στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο για να γίνει άμεσα η επέμβαση .

Δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες από εκεί κι έπειτα αλλά το σίγουρο είναι ότι το μωρό αναρρώνει μετά την άμεση επέμβαση όλων των αρχών και των ανθρώπων !!



http://souflievros.blogspot.com/