Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανορθόγραφη η Βασιλική Τζότζολα!!!

Είναι ωραία, είναι Θρακιώτισσα (από την Ορεστιάδα), είναι σπουδαγμένη (στη Νομική Κομοτηνής) αλλά είναι και... ανορθόγραφη. Πριν λίγο έκανε μια νέα δήλωση για την ανεργία, αλλά την πάτησε...




Αν μπείτε στον διαδικτυακό τόπο της ΝΔ θα διαβάσετε ως πιο πρόσφατη είδηση μια δήλωση της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Βασιλικής Τζότζολα, σχετικά με την αύξηση της ανεργίας με βάση τα στοιχεία του ΟΑΕΔ (παρουσιάσαμε και εμείς σε προηγούμενη ανάρτηση τα μαύρα χάλια που επικρατούν στην Θράκη).

Αντιγράφουμε την δήλωση, διατηρώντας την πρωτότυπη ορθογραφία της:
«Η “Κασσάνδρα” του Υπουργείου Εργασίας βγήκε αληθινή. Οι προβλέψεις για έκρηξη της ανεργίας το φθινόπωρο είναι εφιαλτικές.
Η τουριστική περίοδος αντί να μειώσει, αύξησε τους ανέργους του ΟΑΕΔ. Πόσο μάλλον τους άγνωστους ανέργους!
Και η Κυβέρνηση λάμπει δια της απραξίας της. Νέοι και γυναίκες θα πούμε το ψωμί – ψωμάκι. Και δε θα φταίει η τιμή των σιτηρών».

Μια πληροφορία μόνο προς την συμπατριώτισσα, που μπορεί να μην είναι η συντάκτρια του δελτίου Τύπου (αφού τη δήλωση την έκανε πρωτίστως για να «παίξει» στα κανάλια) αλλά σίγουρα λόγω θέσεως θα το είδε πριν φύγει για τις εφημερίδες και το ίντερνετ: στην φράση «πόσω μάλλον» έχουμε δοτική και το «πόσω» γράφεται στο τέλος με ωμέγα και όχι «πόσο» με όμικρον. Το λέει και ο Μπαμπινιώτης στο περίφημο λεξικό του...