Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ανάμεικτα αισθήματα άφησε στην Ξάνθη ο αγώνας με τον Ηρακλή

Πως κύλησε η προπόνηση της Κυριακής;

Ρεπό σήμερα. Από αύριο πάλι προπονήσεις

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα στην χθεσινή προπόνηση της Skoda Ξάνθη. Από τη μία, στεναχώρια με τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα και από την άλλη ο κερδισμένος βαθμός σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι παίζοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Στο στρατόπεδο της ομάδος δείχνουν συνειδητοποιημένοι στο ότι η εμφάνιση δεν ήταν καλή και εν τέλει παρά την πίκρα, νιώθουν κατά κάποιον τρόπο και ευχαριστημένοι. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αφοσιωθούν στο επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα.


Πολλές κάρτες

Προβληματισμός υπήρξε για τις πολλές κάρτες που δέχτηκε η ομάδα αλλά και με την ευκολία που ήρθαν αυτές. «είναι απορίας άξιον πόσο εύκολα δεχόμασταν κάρτες, μας βάζει σε σκέψεις» ήταν μερικά από όσα ακούστηκαν στα αποδυτήρια. Ο Μάουρο Πόι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε προχθές και θα απουσιάση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ ο Κώστας Φλίσκας που απεβλήθη με 2 κίτρινες στον αγώνα με τον Ηρακλή θα λείψει από το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα στα Πηγάδια.

Συστάσεις πάντως να είναι πιο προσεκτικός δέχτηκε ο Κώστας Φλίσκας που άφησε την ομάδα με 10 παίκτες σε ένα σημείο που δεχόταν αφόρητη πίεση.

Η ομάδα επέστρεψε από Θεσσαλονίκη χωρίς κάποιος να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Τέλος, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή έχουν σήμερα ρεπό ενώ αυτοί που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής ή δεν παίξανε καθόλου θα προπονηθούν κανονικά.