Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σκυλάκι στην Κομοτηνή ήταν εκπαιδευμένο να ικανοποιεί σεξουαλικά την αφεντικίνα του!!!

Η κοπέλα την... έβρισκε με το κατοικίδιό της

Απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδα της Θράκης

                  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ!!!

Το χάρισε σε φίλο της, όταν αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό, χωρίς να του μιλήσει για την αθέατη πλευρά της δραστηριότητάς του Ο άνθρωπος έμεινε κάγκελο, όταν άκουσε την ερωτική παρτεναίρ του να λιγώνεται με κραυγές πάθους, ενώ ό ίδιος ήταν ακόμη στο ντουζ και δεν είχαν αρχίσει ούτε τα προκαταρτικά!

Είναι μια ιστορία που βασίζεται στην περιγραφή του ανθρώπου που την έζησε και δεν το πίστευε. Ο ίδιος βρέθηκε μ’ ένα πολύ γλυκό σκυλάκι ράτσας, που το υιοθέτησε όταν η αφεντικίνα του και επιστήθια φίλη του θα έφευγε στο εξωτερικό και δεν ήξερε πού να το χαρίσει. Το ανέλαβε και το φρόντιζε έχοντάς το μέσα στο σπίτι του.

Μια μέρα έφερε στο σπίτι τη φίλη του κι όταν μπήκε στο μπάνιο να ετοιμαστεί, αυτή μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και τρύπωσε κάτω από τα σεντόνια, περιμένοντάς τον. Τότε και το εκπαιδευμένο στο να ικανοποιεί την αφεντικίνα του σκυλάκι μπήκε κι αυτό από κάτω κι άρχισε το «έργο», που η κυρία το απολάμβανε βγάζοντας άναρθρες κραυγές.

Ο φίλος της από το ντουζ κάτι αντιλήφθηκε, αλλά δεν μπορούσε να κατανοήσει τι συμβαίνει. Έκανε γρήγορα το μπάνιο του, γιατί το κορίτσι είχε ανάψει για τα καλά. Με έκπληξη, μπαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα και σηκώνοντας τα παπλώματα είδε τον σκύλο να έχει αναλάβει τον δικό του ανδρικό ρόλο.

Φυσικά, τον έσπρωξε και ανέλαβε ο ίδιος δράση, αλλά προβληματίστηκε. Τον είχε έναν μήνα και το ζωντανό δεν τον παρενόχλησε, ούτε έδειξε παρόμοια συμπεριφορά.

Την άλλη μέρα τηλεφώνησε στη φίλη του. Σίγουρα το είχε εκπαιδεύσει ανάλογα. Η κοπέλα το παραδέχθηκε: «καμιά φορά τον είχα για πιο ιδιαίτερη παρέα, τον γλυκούλη μου» του είπε. Το μυστήριο λύθηκε.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/