Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

17 οι υποψήφιοι συμπαραστάτες Ξάνθης (και ο αριρθμός όλο ανεβαίνει)

ΤΟ ΘΕΜΑ
ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ
ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Τους 17 φτάνουν πλέον οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει σχετική αίτηση στο Δήμο Ξάνθης για τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης».

Το θέμα συζητείται στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης. Λίγο πριν το μεσημέρι στο Δήμο έφτασε η αίτηση του Παναγιώτη Μιχαηλίδη, μηχανικού και στελέχους της παράταξης Πούλιου στο παρελθόν. Μάλιστα υπάρχουν και άλλες αιτήσεις που έχουν κατατεθεί στο πρωτόκολλο του Δήμου ήδη από το πρωί της Δευτέρας και θα γίνουν γνωστές σύντομα, ενώ πολλοί είναι οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν αποφασίσει αν θα καταθέσουν την σχετική αίτηση.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, Αξιοσημείωτο είναι ότι 10 από τους 17 υποψήφιους είναι δικηγόροι και 4 από αυτούς ήταν υποψήφιοι με την παράταξη της δημοτικής αρχής. Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μιχαηλίδη είναι η δεύτερη που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και φαίνεται ότι συγκεντρώνει την αποδοχή της παράταξης του Χρήσου Πούλιου που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεδριάσει πριν το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να καθοριστεί η στάση της.

Τέλος σε ισχύ είναι πρόταση του Νίκου Ανταμπούφη να υπάρξει 5λεπτος χρόνος στους υποψήφιους προκειμένου να παρουσιαστούν ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου. Από τη συνεδρίαση θα απουσιάσει, πάντως, ο συγγραφέας Θανάσης Μουσόπουλος που είναι ομιλητής σε εκδήλωση στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά τα ονόματα, κατά αλφαβητική σειρά με τελευταία ενημέρωση στη 12.45:

ΔΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΕΒΕΝΤΖΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΛΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΑΛΑΚΗΣ Π. ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΜΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΠΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΑΡΑΛΕΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΤΣΑΜΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ


Παράλληλα, από τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και σε σχέση με την καθυστερημένη ή μη, ανάρτηση της παράτασης για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων, διευκρινίστηκε ότι η πρώτη προθεσμία έληξε στις ι8 του μήνα (όταν και υπήρχαν μόνο 2 αιτήσεις) και παρατάθηκε με νέα απόφαση που δημοσιεύτηκε πριν την εκπνοή της πρώτης προσθεσμίας.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/