Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η ισχύς εν τη ενώσει για τον ΑΟ Ορεστιάδας

Συγκεντρώθηκαν οι παράγοντες που οδήγησαν πριν 15 χρόνια την ομάδα στον τελικό του κυπέλλου Συνομοσπονδίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Την μοναδικότητα και διαχρονικότητα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας απέδειξαν για μια ακόμη φορά οι φίλοι και παλαιοί παράγοντες –πρωτεργάτες της μεγάλης ομάδας. Με συγκέντρωση τους σε γνωστό κέντρο της πόλης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα… Μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και ελπίδας που δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους «πράσινους»…

Το ότι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας αποτελεί κάτι παραπάνω από μια ομάδα το γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται με το άθλημα του βόλεϊ.
Το ότι οι «πράσινοι» του Έβρου είναι μια μεγάλη οικογένεια είναι και αυτό γνωστό σε όλους και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και το βράδυ του Σαββάτου, όπου φίλοι και παράγοντες που έχτισαν την σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να πιούν και να θυμηθούν τα… παλιά.
Έτσι λοιπόν έπειτα από πρωτοβουλία των Μπερδέλη και Ματθαίου, άνθρωποι που διατέλεσαν μέλη του Συλλόγου και αφιέρωσαν πολλά από της ζωής τους για το καλό του ΑΟΟ συναντήθηκαν στο κέντρο «Μασάρες» και σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έστειλαν το δικό τους μήνυμα.
Ότι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ήταν, είναι και θα παραμείνει τρόπος ζωής για όλους στην πόλη του Έβρου και πως όλοι μαζί θα βάλουν τα θεμέλια για την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία.
Από την συνάντηση αυτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Κούμπης, ο επίσης πρώην πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Αθηνόδορος Χατζηπαναγιώτου, ο Γιάννης Γκαρίλης, ο Θεόφιλος Μελάς, ο Γιάννης Ασημάκης, ο Απόστολος Χατζηαγγελάκης, ο Μάνθος Ματθαίου, ο Σωτήρης Μπερδέλης, ο Κώστας Δούλιας, ο Γρηγόρης Αποστολίδης και βεβαίως η τωρινή διοίκηση του Συλλόγου.
Στην πρόποση μάλιστα έγινε ειδική μνεία στον Πάνο Ζερίτη που αποτέλεσε τον μεγάλο χορηγό του ΑΟΟ στις μεγάλες του μάχες για τα πρωταθλήματα, αλλά και στον μεγάλο δάσκαλο-προπονητή του αθλήματος Γιώργο Καμπερίδη.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν την συμπαράστασή τους στη νέα προσπάθεια που γίνεται και τη βοήθεια που θα δώσουν στο νέο Δ.Σ. για την άνοδο της ομάδας και την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.
Κατά την διάρκεια της βραδιάς όλοι οι παρευρισκόμενοι θυμήθηκαν ο καθένας τις δικές του ξεχωριστές ιστορίες από τα χρόνια που ήταν στον Όμιλο.
Χαρακτηριστικά τα λόγια του Σωτήρη Μπερδέλη που έκλεισε λέγοντας «Ο Όμιλος πασχίζει να βρει σπίθες μέσα στην τέφρα του για να ξανανάψει. Ας φυσήξουμε αυτές τις σπίθες. Και θα ήμαστε δύο φορές ευτυχείς να ξανανάψει ο Πυρσός!!!».

 
Πηγή:  http://orestiadavolley.blogspot.com/