Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Εύκολη νίκη ΓΑΣ Κομοτηνή επί της Ελευθερούπολης

Επικράτησε 69-53 έχοντας κεκτημένη ταχύτητα από τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο της Χαλκηδόνας, ο ΓΑΣ Κομοτηνή επικράτησε της Ελευθερούπολης με 69-53 , παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. Τέλεια ατμόσφαιρα, σε αθλητικά και κόσμια πλαίσια με πανό, τύμπανο και συνθήματα , τα οποία αποθέωναν τον προπονητή της ομάδας μας Στάθη Καμαράκη αλλά και τις παλιοσειρές Κουτσοβασίλη και Ντίνα!

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανάπαυλα της αναμέτρησης , έγινε κλήρωση με δωροεπιταγή αξίας 100 Ευρώ. από τα καταστήματα Benetton, στην οποία συμμετείχαν παιδιά των ακαδημιών.

Σε αυτήν την όμορφη ατμόσφαιρα , στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο, ο ΓΑΣ δεν μπορούσε να χάσει. παρά το νωθρό ξεκίνημα.

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, η Ελευθερούπολη ήταν μπροστά στο σκορ, βρίσκοντας λύσεις από την περιφέρεια. Όταν ο ΓΑΣ μπήκε στο ρυθμό της αναμέτρησης, τα πράγματα έγιναν απλά..

ΓΑΣ και Ελευθερούπολη συμβάδιζαν στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Ελευθερούπολη να δείχνει αποφασισμένη για την νίκη! Ωστόσο , ο ΓΑΣ έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Ντίνα σε οργάνωση και σκοράρισμα και παίρνοντας λύσεις από τον Παρατσουκίδη και Γεωργαντζά, κατάφερε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να πάρει διαφορά ασφαλείας, παίρνοντας ώθηση από το κατάμεστο κλειστό και τελικώς να πάρει εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα, παρά την αντεπίθεση της Ελευθερούπολης στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου

ΓΑΣ Κομοτηνή - Ελευθερούπολη 69-53

Διαιτητές: Αγορογιάννης - Πιτσίλκας.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 36-29, 57-47, 69-53.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Σαδήκ 3 (1), Γεωργαντζάς 10, Ντίνας 14 (1), Μίκιτς 4, Κουτσοβασίλης 8 (1), Κουτσογιάννης 5 (1), Σταμπουλής 3 (1), Βελή Χασάν 14 (1), Χαλίλ Καδήρ, Παρατσουκίδης 8.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 12 (2), Στεφανίδης 7 (1), Κάτσικας 11 (1), Σιδηρόπουλος 10 (2), Τσομπουλτής, Λαϊδης 1, Καρατσομπάνης 2, Ζαρωτιάδης 10, Παρχαρίδης, Παυλίδης.
 
 
Πηγή:  http://gaskomothnh.blogspot.com/