Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Με φόρα στη Πολίχνη για νίκη - σωτηρία o Εθνικός

Υποδέχεται στις 7.00 το απόγευμα τον Επίκουρο σε αγώνα που μεταδίδεται μεν τηλεοπτικά, αλλά πρέπει να φώσει βροντερό παρών ο κόσμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής διεξάγεται το βράδυ της Δευτέρας 28/2 στο κλειστό της Πολίχνης, όπου ο Επίκουρος υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι γηπεδούχοι είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 9η θέση με 17 βαθμούς.

Ο γηπεδούχος Επίκουρος παίζε ίσως το τελευταίο του χαρτί και επιζητά «καθαρή» νίκη αν θέλει να συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, ο Εθνικός έχει πολύ κακή παράδοση φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια του και δεν έχει κερδίσει μακριά από το γήπεδό του. Προέρχεται όμως από μια μεγάλη νίκη στην Αλεξανδρούπολη επί του Αρη γεγονός που του έχει δώσει πόντους στην ψυχολογία των παικτών του, οι οποίοι και γνωρίζουν ότι με νίκη. σχεδόν εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην Α1 εθνική κατηγορία.

«Για μας τα πράγματα είναι πολύ απλά, αφού το συγκεκριμένο ματς είναι χωρίς επιστροφή. Η νίκη και το τρίποντο είναι μονόδρομος για εμάς αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη της παραμονής» τόνισε ο Γιώργος Περσιανλής ο οποίος θα έχει στη διάθεση του και τον Γιάννη Κυριακίδη (ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα).

Χωρίς προβλήματα είναι όμως και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον Γιάννη Ανδρεάδη να δηλώνει: «Αν φύγουμε με τη νίκη από το συγκεκριμένο παιχνίδι τότε νομίζω ότι θα έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή. Ξέρουμε βέβαια ότι ο Επίκουρος παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μεγάλη μάχη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 7μμ από το Novasports

* Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης καλεί τους φίλους του βόλλευ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Εθνικού στη Θεσσαλονίκη, σε ραντεβού στο σαλόνι του ξενοδοχείου «GRECOTEL» στις 7μμ για την προβολή του αγώνα και στη συνέχεια σε συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/