Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Παραλίγο να πάρουν τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ!

ΠΟΙΑ "ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ" ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Παραλίγο να είχαμε “διπλωματικό επεισόδιο” το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης!

Ο λόγος μία κλήση προς την Τροχαία που έκανε κάποιος ενοχλημένος συμπολίτης ζητώντας περιπολικό για τα πολλά σταθμευμένα αυτοκίνητα μπροστά σε γνωστό πολυκατάστημα της πόλης. Το περιπολικό όντως δεν άργησε να φτάσει στο σημείο και αμέσως η σφυρίχτρα έπιασε δουλειά. Φορτηγά, δίκυκλα και επιβατηγά αυτοκίνητα όντως άδειασαν το χώρο άμεσα ενώ τελευταία έμειναν δύο αυτοκίνητα: το δικό μας και το Audi της φωτογραφίας!

Ο άνδρας της Τροχαίας κάνοντας σωστά την δουλειά του μας ενημέρωσε πως αν δεν απομακρυνθούμε θα αναγκαστεί να μας αφαιρέσει τις πινακίδες και φυσικά ανταποκριθήκαμε άμεσα. Το μάτι μας όμως έπεσε στις πινακίδες του άλλου Ι.Χ. και ενώ ο τροχονόμος είχε αρχίσει ήδη τις …διαδικασίες, προσπαθούσαμε να θυμηθούμε που είχαμε ξαναδεί αυτό το αυτοκίνητο και ποιος άτυχος θα ελάμβανε το τσεκ!

Τελικά ο ιδιοκτήτης του άλλου Ι.Χ. δεν ήταν άλλος από τον Περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη! Ο οποίος λόγω της ημέρας βρισκόταν στα στενάκια της Ερμού τηρώντας μαζί με άλλους θεσμικούς και απλούς πολίτες το έθιμο του “τσικνίσματος”, όπως συνηθίζει πάντα τέτοια ημέρα! Φυσικά το αυτοκίνητό του, όπως και όλα τα υπόλοιπα δεν ενοχλούσαν ούτε την κυκλοφορία, ούτε τους πεζούς αφού στο σημείο εκείνο υπάρχει άφθονος χώρος για να κάνει κάποιος στάση ολίγων λεπτών ώστε να επισκεφθεί κάποιο κατάστημα ή για κάποια υποχρέωση. Ενημερώσαμε ωστόσο το όργανο της Τάξης για την περίπτωση και προτείναμε, όπως και στην περίπτωση κάθε άλλου πολίτη έτσι και εδώ να δείξει η Τροχαία λίγη ελαστικότητα. Κι έπειτα από λίγο τα κατσαβίδια μπήκαν στη θέση τους…

Οφείλουμε βέβαια να πούμε πως καμία κλήση δεν κόπηκε σε κανέναν πολίτη ή αιρετό σε εκείνο το σημείο οπότε δεν τέθηκε θέμα άνισης μεταχείρισης. Αλλωστε σε τέτοιες ημέρες με αυξημένη κίνηση στο κέντρο οι άνδρες και γυναίκες της Τροχαίας εξαντλούν πάντα όλα τα όρια ώστε να επεμβαίνουν συμβουλευτικά κι όχι κατασταλτικά κι αυτό οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε.


Πηγή:  http://rodopinews.gr/