Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδριάζει και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μαρωνείας – Σαπών


ΕΠΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ



Συνεδριάζει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας- Σαπών στις Σάπες στις 28-2-2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1.Κατάργηση των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου των πρώην δήμων Μαρώνειας και Σαπών, τα οποία από 1-1-2011 περιήλθαν αυτοδίκαια στο νέο Δήμο Μαρωνείας- Σαπών.

2.Συγχώνευση των Κοινωφελών Επιχειρήσεων των πρώην δήμων Μαρώνειας και Σαπών, οι οποίες από 1-1-2011 περιήλθαν στο νέο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, σε μία (1) Κοινωφελή επιχείρηση.

3.Συγχώνευση των σχολικών επιτροπών των πρώην δήμων Μαρώνειας και Σαπών, οι οποίες από 1-1-2011 περιήλθαν αυτοδίκαια στο νέο Δήμο Μαρώνειας-Σαπών, σε δύο (2) Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, ένα (1) για τις σχολικές επιτροπές Α/θμιας Εκπαίδευσης και ένα (1) για τις σχολικές επιτροπές Β/θμιας Εκπαίδευσης.

4.Εγκριση ή μη συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς και κατάργηση δίκης μεταξύ του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και του κ. Μουσταφά Χασάν του Ισμαήλ για προσκυρούμενο τμήμα στην ιδιοκτησία του στην οδό Ηρας στις Σάπες, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 6/2010 πράξη τακτοποίησης της Δ/νσης Πολεοδομίας.

5.Εγκριση ή μη συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς και κατάργηση δίκης μεταξύ του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών και του κ. Παπαγιαννάκη Δήμου του Γεωργίου για προσκυρούμενο τμήμα στην ιδιοκτησία του (αριθμ. Οικοπέδου 06-Ο.Τ 167) στην Ξυλαγανή.

6.Εγκριση ή μη συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς και κατάργησης δίκης μεταξύ του Δήμου Μαρωνείας -Σαπών και της κ. Κουκλάρη Δήμητρας του Στέφανου για προσκυρούμενο τμήμα στην ιδιοκτησία της (Ο.Τ. 108 και Ο.Τ. 112) στην Ξυλαγανή.

7.Λήψη απόφασης επί αιτήσεων α) Γκιουζελίδη Καρυοφύλλη του Βασιλείου και β) Γκιουζελίδου Μαρίας του Ευστρατίου κατοίκων Αρίσβης για χορήγηση αδείας βοσκής των ζώων τους.

.