Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Με χαμηλούς τόνους η Ξάνθη προετοιμάζεται για τις Σέρρες


Οι ειδήσεις που έβγαλε η χθεσινή προπόνηση αλλά και οι κλήσεις δύο παικτών σε μικρές εθνικές ομάδες


ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΩΝ




Είναι απόλυτα θεμιτό στην Σκόντα Ξάνθη να κρατούν χαμηλούς τόνους, όσο η ομάδα δεν έχει σωθεί και μαθηματικά. Από την άλλη, δεν είναι μυστικό ότι για να γίνει αυτό ουσιαστικά χρειάζονται τρεις ακόμη βαθμοί. Κατά την άποψή μας, η καλύτερη συγκυρία είναι τώρα. Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον "αδιάφορο" Πανσεραικό, μπορεί να κρύβει παγίδες, αλλά μια σοβαρή και αποφασισμένη Ξάνθη δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Τόσο η ψυχολογία όσο και η αυτοπεποίθηση, είναι ανεβασμένη στην ομάδα.

H ομάδα έχει να γνωρίσει αρνητικό αποτέλεσμα εδώ και 4 αγωνιστικές. Σημαντικό επίσης, είναι ότι αυτήν την στιγμή δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενώ επιστρέφει και ο Κώστας Φλίσκας που είχε απουσιάσει λόγω καρτών στην προηγούμενη αγωνιστική. Μια νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσεραικό θα έχει πολλαπλά οφέλη και αυτό γιατί μια ομάδα απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής, θα μπορεί να δώσει ευκαιρία σε παίκτες, ώστε να τσεκάρει αν είναι ικανοί να φορούν την φανέλα της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Στα αγωνιστικά, η χθεσινή προπόνηση δεν έβγαλε ειδήσεις, μιας και οι παίκτες περιορίστηκαν σε ασκήσεις ταχυδύναμης. Ωστόσο, δεν αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές και αυτό γιατί ο Νίκος Παπαδόπουλος σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Υπήρξαν βέβαια και κάποια σημεία που περίμενε περισσότερα πράγματα, όπως για παράδειγμα από τους ακραίους της μεσαίας γραμμής. Πιο ξεκάθαρα αναμένεται να γίνουν τα πράγματα στις δύο τελευταίες προπονήσεις, σήμερα και αύριο, πριν από τον αγώνα του Σαββάτου.


Παραλειπόμενα

Ο Παύλος Καθάριος, στο νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής Νέων Ελλάδος (2-0 επί της Δανίας) που έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην Εθνική Ελπίδων των Σκοπίων κλήθηκε ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.



Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/