Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αδεια από τη σημαία πήρε ο Μπόατεγκ...

Εφυγε πριν το Πάσχα και ακόμα να επιστρέψει στην Ξάνθη

Το απόγευμα ο καθιερωμένος αγώνας με τους Παλαίμαχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αδεια από τη σημαία έχει πάρει ο Τζόρτζ Μπόατενγκ! Ο Ολλανδός δεν έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις μετά το Πάσχα και από πουθενά δεν προκύπτει ότι είναι δικαιολογημένη απουσία του. Μάλιστα, λείπει από τη Μεγάλη Δευτέρα και οι πληροφορίες του «XR» λένε ότι δεν ρώτησε κανέναν για να φύγει τόσο νωρίς. Την κοπάνησε επειδή τσαντίστηκε διότι δεν του έδωσαν άδεια, επικαλούμενος επέμβαση στην οποία θα υποβαλλόταν το παιδί του.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του έμπειρου παίκτη, εκνευρίστηκε και μ' ένα άλλο γεγονός: ζήτησε ακρόαση από τον Χρήστο Πανόπουλο και οι άνθρωποι της Ξάνθης τού είπαν ότι ο μεγαλομέτοχος απουσιάζει στο εξωτερικό. Ομως, ο Μπόατενγκ έμαθε ότι την ίδια μέρα ο Πανόπουλος συναντήθηκε στην Αθήνα με συμπαίκτη του!... Προσθέστε σε όλα αυτά και ότι αξιώνει από την ΠΑΕ και το πριμ συμμετοχών που προβλέπει η συμφωνία του και αντιλαμβάνεστε πλήρως το πώς διαμορφώνονται οι σχέσεις του με τον σύλλογο με τον οποίο έχει συμβόλαιο ώς το 2012.


Μνημόνιο λιτότητας από Πανόπουλο

Ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν χθες στα Πηγάδια και μίλησε στους παίκτες. Δεν τους είπε, βέβαια, μόνο «Χριστός Ανέστη», αλλά τους ανέλυσε και το... μνημόνιο της Ξάνθης, τις περικοπές, δηλαδή, που θα γίνουν στην επόμενη σεζόν. Λεπτομέρειες δεν διέρρευσαν, αλλά σίγουρα δεν πέταξαν από τη χαρά τους με όσα άκουσαν...


Αρνείται ν' αποκαλύψει τις προθέσεις του

Οσον αφορά στον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, που συναντήθηκε με τον Χρήστο Πανόπουλο για την ανανέωση του συμβολαίου του, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα στο ραντεβού των δύο ανδρών ήταν πολύ καλό και ο Αυστριακός τερματοφύλακας θ' απαντήσει τις επόμενες ημέρες στην πρόταση που δέχτηκε. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται ν' αποκαλύψει τις προθέσεις του πριν τις ανακοινώσει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Σήμερα Παρασκευή στις 15:00 η ομάδα Νέων θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων ΟΠΑΠ και στη σύνθεση της θα έχει τους Αλτιπαρμακόφσκι, Καθάριος, Τσουμάνη, Μάνταλο και Ζαρόπουλο.

Το καθιερωμένο φιλικό με την ομάδα των παλαιμάχων θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 17:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/