Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Δεν δίνει στοιχεία το ΕΒΕ Ξάνθης για τον επίμαχο διαγωνισμό

Παρότι η υπόθεση του «Ψηφιακού Επιμελητηρίου» έγινε αιτία να δεχθεί έντονη κριτική και να υπάρξουν υπόνοιες για το ύψος της δαπάνης του σχετικού διαγωνισμού καθώς επίσης και για «φωτογραφικές διατάξεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Παρότι η υπόθεση του «Ψηφιακού Επιμελητηρίου» έγινε αιτία να δεχθεί έντονη κριτική το Επιμελητήριο Ξάνθης και να υπάρξουν υπόνοιες για το ύψος της δαπάνης του σχετικού διαγωνισμού καθώς επίσης και για «φωτογραφικές διατάξεις» εντούτοις φαίνεται ότι παραμένει ακόμη ανοιχτή υπόθεση.

Και αυτό γιατί εδώ και 15 και πλέον μέρες το Επιμελητήριο δεν έχει παράσχει στον ενδιαφερόμενο-μέλος του φορέα από την Ξάνθης, τα στοιχεία και τα τεκμήρια που έχει ζητήσει σχετικά με τον τρόπο προκήρυξης του προγράμματος. Ανάμεσα σε αυτά τα στοιχεία βρίσκεται και το πρακτικό διαβούλευσης, το οποίος θεωρητικά βρίσκεται στο σχετικό φάκελο του προγράμματος, αλλά για την ώρα δεν έχει εμφανιστεί από τους υπεύθυνους του Επιμελητηρίου.


Νέα αίτηση της Δήμητρας Παπαγεωργίου

H Δήμητρα Παπαγεωργίου της εταιρίας IΝFONORTH κοινοποίησε την Παρασκευή στα Μ.Μ.Ε. της πόλης δεύτερη αίτησή της προς το Επιμελητήριο στην οποία επισημαίνει ότι έχουν παρέλθει αρκετές μέρες από την πρώτη της αίτηση στις 13 Απριλίου και δεν έχει λάβει τα έγγραφα που ζήτησε. Όπως αναφέρει, όμως, η καθυστέρηση αυτή φαίνεται ότι θα είναι η αιτία να παρέλθει η προθεσμία, κατά την οποία μπορεί να καταθέσει ένσταση κατά της διαδικασίας που έχου ακολουθηθεί μέχρι σήμερα.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός για το Ψηφιακό Επιμελητήριο και οι επίμαχες διατάξεις που αποκαλύφθηκαν από το XanthiPress.gr έχουν προκαλέσει αρκετά μεγάλο θόρυβο ενώ στην επιστολή παραίτησής του πριν 10 μέρες, ο υπό παραίτηση Γεν. Γραμματέας Ζήσης Κατσαρίκας άφησε αιχμές και εναντίον της δικτυακής πύλης XanthiPress.gr για την αποκάλυψη της υπόθεσης, αποδίδοντας ιδιοτελή κίνητρα, χωρίς να αιτολογήσει αυτή την κατηγορία.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/