Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Έρευνες σε αυτοκίνητο και σπίτι και δύο συλλήψεις στην Κομοτηνή

Βρέθηκε εντός του οχήματος και στα ρούχα τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και έβαλαν χειροπέδες για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Συνελήφθησαν  το μεσημέρι της 28-4-2011 στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 29 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν πληροφοριών ότι, οι δράστες κατέχουν ναρκωτικές ουσίες, εντοπίστηκαν να κινούνται με αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκαν και σε νομότυπη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου και στα ρούχα τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στις οικίες και των δύο δραστών, όπου βρέθηκαν, στην οικία του 29χρονου μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 27,1 γραμμαρίων και έξι χρησιμοποιημένα τσιγάρα κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό, ενώ στην οικία του 32χρονου βρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (4,9) γραμμαρίων και 14 δισκία φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος Lonarid N, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους προσήχθησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

.