Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο μυστικός δείπνος του Πετρίδη και της δημοτικής ομάδας του

ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 
ΠΡΟΣΦΑΤΑ 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ
20 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;



Σε γνωστή ταβέρνα στον Ροδίτη βρέθηκαν ομοτράπεζοι περίπου 20 δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης στο δήμο Κομοτηνής, παρόντος και του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη.


-Το τραπέζι λιτό λόγω της κρίσης και ο λογαριασμός ρεφενέ προς άρση παρεξηγήσεων.

-Το κλίμα μεθεόρτιο και χαλαρό, αλλά παρόλες τις ευχές που δόθηκαν, ακούστηκαν και πολλά αισιόδοξα μηνύματα, ότι μπορούν τα πράγματα να μπουν σε μια σειρά.

-Αλλά χρειάζεται συντονισμός όλων των δυνάμεων και των επικεφαλής των επιχειρήσεων και αντιδημάρχων, ώστε να προχωρήσουν γρήγορα ζητήματα που καρκινοβατούν, δίνοντας παράλληλα και μια προοπτική για τις δράσεις και τα έργα της τετραετίας.

-Βέβαια, οι πληροφοριοδότες μας, των γειτονικών τραπεζιών, έφυγαν πιο νωρίς και δεν μπορέσαμε να μάθουμε αν η συζήτηση περιστράφηκε και στα χρέη που κληρονόμησαν καθώς και στην υποχρηματοδότηση των δήμων.

-Πάντως, το κλίμα το διατήρησε ευχάριστο ο Στράτος Τσακιρίδης που αποδείχτηκε πολύ καλός σε ανέκδοτα που έχουν σχέση με οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο.

-Ο μυστικός δείπνος όπως μάθαμε κράτησε έως μεταμεσονύκτιες ώρες, γιατί ως γνωστόν για να δεθεί μια ομάδα κρούσης, είναι απαραίτητες τέτοιες συναντήσεις που δεν γίνονται σε επιχειρησιακό περιβάλλον και κλίμα.

-Κάτι ήξερε ο Μακρυγιάννης που πάντοτε πριν από την μάχη για να εμψυχώσει τους στρατιώτες, έπιναν την ρακή και έτρωγαν τα κοψίδια μαζί.

 
Πηγή:  http://www.mpakirtzakis.com/