Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Αποκάλυψη: Πρώην βουλευτής της Θράκης κυκλοφορεί με... πατερίτσα

ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ
ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ
ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΔΙ;

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ -
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...


Με... πατερίτσα κυκλοφορούσε στους διαδρόμους η πρώην βουλευτής Ροδόπης Χρύσα Μανωλιά, η παρουσία της οποίας ίσως μας προδιαθέτει για νέα υποψηφιότητά της.

Στην φωτο την βλέπετε συνομιλεί με τον γνωστό ηθοποιό-βουλευτή Γιάννη Βούρο, ο οποίος δέχονταν τα πειράγματα για την ομάδα του («δεν μου είπες ποιος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ» τον κορόιδευε ο ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος για την ισοπαλία 1-1 της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ).

Η στήλη πληροφορείται ότι η Μανωλιά έπαθε κάταγμα στο δεξί πόδι παίζοντας με τα εγγόνια της, αυτό όμως δεν την πτόησε να κατέβει στην Αθήνα. Μάλιστα, έκλεισε δωμάτιο στο «Caravel», εκεί όπου έγινε το Εθνικό Συμβούλιο δηλαδή.

Στο ίδιο ξενοδοχείο μένει και ο Χατζηοσμάν, που φιλοξένησε μάλιστα τον... γιο του. Ο Αχμέτ ήταν ο μόνος από τη μειονότητα που μετείχε στο Εθνικό Συμβούλιο – αφού ο Τσετίν Μάντατζη προτίμησε να ανέβει στην Ξάνθη, άλλωστε δεν πολυλειτουργεί και ως πασόκος τελευταία.

Αλλά και οι πράσινοι θρακιώτες αυτοδιοικητικοί έμειναν επάνω (Γιαννακίδης, Πετρίδης, αντιπεριφερειάρχες κλπ), αν και το (καταχρεωμένο) κόμμα είχε δεσμευθεί να τους καλύψει οδοιπορικά και διαμονή...


Πηγή:  http://www.paratiritis-news.gr/