Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ραγδαίες εξελίξεις στο Σουφλί: τέλος ο Χρηστούδης, ανέλαβε ο "Μπάχα"

Η σημαία του Πανθρακικού και μέχρι την περασμένη εβδομάδα προπονητής της Νέας Χιλής Αλεξανδρούπολης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Έβρου

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Έβρο Σουφλίου, καθώς παρελθόν αποτελεί ο Χρήστος Χρηστούδης από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από 2.5 χρόνια στον πάγκο του ¨Έβρου¨ και αντικαταστάτης του είναι ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Χιλής Νίκος Μπαχαρίδης.

Ήταν κοινό μυστικό πως οι ιθύνοντες του συλλόγου του Σουφλίου δεν ήταν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα και τις μέτριες εμφανίσεις. Παρά τη νίκη του Έβρου Σουφλίου την Κυριακή επί της Ελπίδας Σαπών, ο Χρηστούδης δεν κατάφερε να πάρει ¨Ψήφο Εμπιστοσύνης¨ από τη διοίκηση του συλλόγου και έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι. Το πρωί της Τρίτης υπήρχε άμεση διαδοχή από τον Νίκο Μπαχαρίδη, ο οποίος μάλιστα το απόγευμα της Τετάρτης έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου. Στην ομιλία του προς τους παίχτες τόνισε πως πρέπει να υπάρχει σκληρή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πως χρειάζονται λίγα λόγια και πολλά έργα.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/