Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πάει για τίτλο το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Νίκησε με 3-0 την ομάδα
της Πρέβεζας και θα μετάχει
στα τελικά του σχολικού
πρωταθλήματος στην Δράμα

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Φουλ για νέα διάκριση οδεύει το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης. Το κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Πρέβεζας οι μαθητές αθλητές του σχολείου του Έβρου, δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην τοπική ομάδα. Παρά την κούραση και την ταλαιπωρία επιβλήθηκαν με 2-0 σετ σχετικά εύκολα επιβεβαιώνοντας στην πράξη τον τίτλο του φαβορί και πανηγύρισαν την πρόκριση στα τελικά του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος αγοριών που θα γίνουν 24-26 Απριλίου στην πόλη της Δράμας.

Όπως σημειώνει και το www.atpreveza.gr, η νίκη με 2-0 σετ (αυτό το σύστημα ισχύει στο Σχολικό Πρωτάθλημα βόλεϊ) ήρθε για τα παιδιά από την Αλεξανδρούπολη, φυσιολογικά, καθώς αγωνιστικά ήταν ένα «σκαλοπάτι» πιο πάνω από τα παιδιά από την Πρέβεζα. Πήραν έτσι την πρόκριση για την τετράδα του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία στο Σχολικό Πρωτάθλημα και σε αρκετούς αγώνες απέδειξε ότι το βόλεϊ στην Πρέβεζα, ειδικά στις μικρές ηλικίες, δεν έχει «πεθάνει».

Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Χρήστος Μπαϊλης, οι Αντιδήμαρχοι Κοσμάς Κορωναίος και Γιώργος Φραγκούλης και η προϊσταμένη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πρέβεζας κα. Βασιλική Σφονδύλη.

Τα σετ: 17-25, 17-25

Οι διαιτητές: Τσεκούρας, Παπαγεωργίου

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βρυώνης, Ζήσης Β., Ζήσης Δ., Κωστούλας, Μότσιος, Μπάνος, Παπανικολάου, Ζάκκας, Τσουμάνης, Μάρκες, Ζήσης Θ., Τσούτσης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: (Γκαρνέτας), Παντίρης, Κεσκίνης, Κασαμπάλης, Βενέτης, Μαυροβόλτσος, Αλεξανδρόπουλος, Κοντοστάθης, Καβαράτζης, Γκίνης, Δαλδαβερένης, Χατζόπουλος.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/