Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Κάταγμα στον καρπό υπέστη ο Τοροσίδης

Πόσο κινδυνεύει
ο ξανθιώτης να...
χάσει το EURO 2012;

    ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Τραυματισμό στο χέρι αποκόμισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης, στον ημιτελικό της Τετάρτης με τον ΟΦΗ που σφράγισε την πρόκριση των ερυθρολεύκων στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» υπέστη κάταγμα στον καρπό του αριστερού του χεριού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, θα ταλαιπωρηθεί για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Αρχικά υπήρξε ανησυχία και στις τάξεις της Εθνικής Ομάδας, ωστόσο ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό, ώστε να τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή του στην τελική φάση του Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Μάλιστα, ο τραυματισμός του Τοροσίδη δεν αναμένεται καν να του στερήσει τη συμμετοχή σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού, εφόσον κριθεί βέβαια απαραίτητη η συμμετοχή του, καθώς η ομάδα έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.Απλά, ο θρακιώτης άσος θα προπονείται πλέον με ειδικό νάρθηκα. Έτσι ώστε το χέρι του να είναι σε άριστη κατάσταση, όταν ως αρχηγός κληθεί να σηκώσει την κούπα της κατάκτησης του 39ου πρωταθλήματος...

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/