Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Καίει καρδιές στα γήπεδα της Θράκης η όμορφη Ρένα, που έγινε θέμα μέχρι και στο... "Φως"

Η εφημερίδα προβλέπει μάλιστα
ότι η γοητευτική δημοσιογράφος,
που τυγχάνει φίλη και συνεργάτης
του Ντέμη Νικολαΐδη, σύντομα
θα απασχολήσει και την... νότια
ποδοσφαιστική επικαιρότητα

                ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ
            & ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το σχόλιο και φυσικά οι εν λόγω υπέροχες φωτό που ακολουθούν έλαβαν χώρα στην στήλη του Σωτήρη Γεωργούντζου «ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ…», το Σάββατο 31-3-2012 στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και επειδή η όμορφη Ρένα Καλαϊτζίδου σύντομα θα απασχολήσει και την … Νότια ποδοσφαιρική μας επικαιρότητά, τα μεταφέρουμε όλα αυτά (αυτούσια) και στο sportstonoto.gr. Έχουμε και λέμε λοιπόν:


Συγνώμη που θα σας… στενοχωρήσω και πάλι κύριε Φαίδων, αλλά σήμερα λέω να παρουσιάσουμε από την στήλη μας μία ακόμη πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα, που έχει βέβαια σχέση με το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό.

Αυτή την φορά όμως, η ωραία πρωταγωνίστρια σήμερα της σελίδας μας είναι συνάδελφός μας (γράφει τώρα στο http://www.thrakisport.gr/) . Πρόκειται λοιπόν για την Ρένα Καλαϊτζίδου, την νεαρή παρατηρήτρια (!) αγώνων, Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας κυρίως, της (πρώην) ΕΠΑΕ και της ΕΠΟ, φίλη και συνεργάτης του Ντέμη Νικολαϊδη στην ΑΕΚ παρακαλώ, η οποία καίει κυριολεκτικά καρδιές σε κάθε της εμφάνιση στα γήπεδα, κυρίως της βορείου Ελλάδος!

Και φυσικά, φαντάζομαι δηλαδή, θα την υποδέχονται μετά βαΐων και κλάδων οι παράγοντες των ομάδων, δεχόμενοι μάλιστα πολύ… ευχαρίστως τις όποιες τέλος πάντων «παρατηρήσεις» της!

Κάτι μου λέει, κύριε Φαίδων (σημ. sportstonoto: το συγκεκριμένο σχόλιο αναφέρεται στον σπουδαίο-μεγάλο σχολιογράφο του «ΦΩΤΟΣ» και λάτρη πάντα του «ωραίο φύλου», κύριο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη), πως σύντομα η γλυκιά μας Ρένα, θα κατηφορίσει πια (πάλι) και προς τον… Νότο μας!





 
Πηγή:  http://www.sportstonoto.gr/