Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Σφοδρή επίθεση της Piazzas στον Νίκο Ζαμπουνίδη

ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ
ΓΙΑ... "ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΦΩΤΟΥΣ
ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ" 

                        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αν η αλλαγή που θέλει να φέρει (για χιλιοστή φορά) στην κοινωνία το ΠΑΣΟΚ και ο Βαγγέλης Βενιζέλος, εκφράζεται στις τοπικές κοινωνίες, μέσα από το πρόσωπο του πρώην Νομάρχη Έβρου Νίκου Ζαμπουνίδη …ζήτω που καήκαμε!!!Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια δυστοκία στην εύρεση ανθρώπων, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο και ο ....

Νίκος Ζαμπουνίδης λοιπόν, παρουσιάζεται σε διάφορα στελέχη, επικαλούμενος τις καλές σχέσεις του με τον Βασίλη Γερανίδη (!!!) και...πιέζει για την κατάρτιση του. Βέβαια τα άτομα τα οποία πλησιάζει, έχουν όλα καλές σχέσεις με τον πρώην υπουργό και βουλευτή του Έβρου Γιώργο Ντόλιο, ώστε σε περίπτωση που τους πείσει να τον «σπάσουν» σε ψήφους και να έχει προβάδισμα η εκλεκτή του Ελένη Τσιαούση!Παλαιοκομματικές νοοτροπίες, αλλά ελπίζουμε τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ έστω και λίγο να άλλαξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, γι’ αυτές τις τακτικές ενημερώθηκαν τα στελέχη της Ιπποκράτους και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους.

Καιρός είναι οι άνθρωποι οι οποίοι λύσανε το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, όταν ήταν σύμβουλοι στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και απογείωσαν τον Έβρο αναπτυξιακά όταν ήταν Νομάρχες …να κάτσουν στα αυγά τους! Ο κόσμος τους κατάλαβε.