Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Δυσκολεύει του Μάντατζη, σε επιφυλακή ο Μπουρχάν στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο και μειώνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει ο ανεξάρτητος βουλευτής στα πράσινα ψηφοδέλτια
         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δυσκολεύει όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερο, η περίπτωση της υποψηφιότητας του Μάντατζη Τσετίν με το ΠΑΣΟΚ.


Το αρχικά θετικό κλίμα που συνάντησε την προηγούμενη εβδομάδα στην προσέγγιση που έκανε για να επιστρέψει, ο μειονοτικός βουλευτής, μετριάστηκε από την αντίδραση της Νομαρχιακής Επιτροπής και πλέον έχει μεταστραφεί μετά τη σκλήρυνση της στάσης του Γραμματέα και των μελών της Νομαρχιακής που έχουν κάνει σαφές ότι δεν επιθυμούν επιστροφή του ανεξάρτητου Βουλευτή στο ΠΑΣΟΚ. Mάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι έχουν εκθέσει λεπτομερώς τις παραμέτρους του ζητήματος στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ. Προ του αδιεξόδου που μπορεί να προκληθεί για το τοπικό ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι η περίπτωση επιστροφής του Μάντατζη Τστίν δυσκολεύει πλέον αισθητά.

Ελπίδα για το μειονοτικό βουλευτή αποτελεί η πρόθεση του Βαγγέλη Βενιζέλου να καλέσει συνολικά τους διαγραφέντες να επιστρέψουν στο κόμμα.


Διά της εις άτοπον απαγωγής, "έτοιμος" ο Μπουρχάν

Από την άλλη, η Νομαρχιακή δηλώνει έτοιμη για να κατέβει χωρίς τον Μ. Τσετίν στις προσεχείς εκλογές, έχοντας έτοιμη την λύση της επόμενης μέρας. Παρότι δεν εκφράζεται δημοσίως ο Γραμματέας, είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Μπαράν Μπαρχάν είναι η μοναδική ισχυρή υποψηφιότητα ως εναλλακτική λύση εφόσον ο Ιρφάν Ουζούν έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται για τις βουλευτικές εκλογές.


Ο Σαλτούρος φαβορί με το Σγουρίδη

Τέλος, από το σκέλος του χριστιανικού ψηφοδελτίου ο Παναγιώτης Σγουρίδης εφόσον εμμένει και ο Δημήτρης Σαλτούρος που έχει "κλείσει" ουσιαστικά, θεωρούνται οι πιο σίγουροι για μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Στα υπόλοιπα κόμματα, από μέρα σε μέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις ενώ τα κόμματα της Αριστεράς στις αρχές της Μ. Εβδομάδας θα ανακοινώσουν τα ψηφοδέλτιά τους σε όλη την Περιφέρεια.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/