Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αβραμόπουλος σε θρακιώτη φωτογράφο: "Κλείσε τη μηχανή, μη δώσω εντολή να σε συλλάβουν!"

Έπαρση και αντιδημοκρατικό ύφος απέναντι σε παπαράτσι που είναι... μέλος της ΝΔ από τον του ανεπιθύμητου στη Ξάνθη αντιπρόεδρου της ΝΔ στην επίσκεψή του την προηγούμενη εβδομάδα στη Σμίνθη. Θαυμάστε ύφιος εξουσίας και φανταστείτε τι έχει να γίνει αν «κυβερνήσουν» κιόλας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

*Ο Υπουργός που πρόσβαλε όλη τη πόλη, απαγορεύοντας το Δ’ Σώμα Στρατού να δώσει τα τζιπ για το Καρναβάλι μας, ο «υπαρχηγός» του Σαμαρά που ξέρει να μηνύει πρώην ΟΝΝΕΔίτες, δεν γνωρίζει ότι «χωρίς να έχει διαπράξει ένας πολίτης αδίκημα, ουδείς αστυνομικός μπορεί να τον συλλάβει ακόμη και με... εντολές Αβραμόπουλου;
Ένα άγνωστο στους περισσότερους συμβάν, αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» και τον γνωστό «παπαράτσι» φωτογράφο Κυριάκο Κεσίσογλου, όταν οι κάμερες του Xanthi channel κατέγραφαν τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο να απειλεί ευθέως το γνωστό μέλος της Ν.Δ. με τη φράση, «τι θέλεις τώρα; Να βάλω να σε συλλάβουνε;…».

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Κεσίσογλου την ώρα που τραβούσε φωτογραφίες από την περιοδεία του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. στην Ορεινή περιοχή της Σμίνθης καλύπτοντας την περιοδεία του, μολονότι ήταν ο μόνος που συνόδεψε τον Υπουργό και στα υπόλοιπα χωριά της μειονότητας, δέχτηκε ξαφνικά τις έντονες παρατηρήσεις του κυρίου Αβραμόπουλου επειδή τραβούσε φωτογραφίες...

Μάλιστα στη συνέχεια θέλοντας να κάνει και επίδειξη ιχθύος και έπαρσης προφανώς, του είπε επί λέξει: «Τι θέλεις τώρα, να δώσω εντολή να συλλάβουν;»!!!

Με λίγα λόγια ακόμη η Νέα Δημοκρατία δεν ήρθε στην εξουσία και τα «βαριά» στελέχη του κόμματος, απειλούν με... συλλήψεις για ασήμαντο αφορμή πολίτες-δημοσιογράφους που ανήκουν και στον ίδιο κομματικό χώρο!!!

Βέβαια ο κύριος Αβραμόπουλος μας έχει συνηθίσει να… μηνύει Νεοδημοκράτες (όπως προσφάτως έγινε στη Καστοριά η δίκη δύο πρώην στελεχών της ΟΝΝΕΔ ύστερα από μηνύσεις του), αυτού του είδους ωστόσο η πρακτική, «Τι θέλεις τώρα; Να βάλω να σε συλλάβουν...;», πράγματι είναι πρωτόγνωρη για μας!

-Ο «υπαρχηγός» του κυρίου Σαμαρά, δεν γνωρίζει ότι «χωρίς να έχει διαπράξει ένας πολίτης αδίκημα, ουδείς αστυνομικός μπορεί να τον συλλάβει ακόμη και με... εντολές Αβραμόπουλου; Κι ότι αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές; Με απλά λόγια που να έχει αυτοδυναμία η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο κύριος Αβραμόπουλος γίνει... υπερ-υπουργός, πως θα φέρονται στους ανθρώπους των ΜΜΕ! Θα φοβούνται και να... «μιλάνε» ακόμη οι δημοσιογράφοι μην νευριάσει ο Υπουργός!!!

Φυσικά καταγγέλλουμε την συγκεκριμένη έπαρση και το αντιδημοκρατικό ύφος του ανεπιθύμητου στη Ξάνθη Αντιπροέδρου του κόμματος Δημήτρη Αβραμόπουλου και για μια ακόμη φορά λέμε ΜΠΡΑΒΟ στον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που του «έκλεισε» τη πόρτα του Δημαρχείου αλλά και στον Μανώλη Φανουράκη που τον κατήγγειλε ανοιχτά στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» παραμονές του Καρναβαλιού!

Σαν εφημερίδα, θα θέλαμε να μη ξανάρθει στη περιοχή μας ο κύριος Αβραμόπουιος, ωστόσο αν το επιδιώξει, εμείς δεσμευόμαστε στους αναγνώστες μας να απέχουμε δημοσιογραφικά από αυτήν, όχι μόνο για να μη μας... συλλάβει, αλλά και γιατί δεν αξίζει να έχει θέση στις σελίδες μας με τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/