Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Τέλος ο Σουάνης από την Ξάνθη

Δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του η ομάδα της Θράκης, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Ο ένας από τους τρεις παίκτες της Ξάνθης των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το καλοκαίρι, αποτελεί ήδη παρελθόν από την ακριτική ομάδα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σουάνη που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ευχαριστεί τον Δημήτρη Σουάνη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ακριτική ΠΑΕ.

Εχοντας εντυπωσιάσει προηγουμένως με τη φανέλα του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ο Σουάνης αποκτήθηκε από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2008 και παρότι σπάνια ξεκινούσε βασικός σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που έμεινε στα Πηγάδια, είχε σε γενικές γραμμές γεμάτες σεζόν.

Συνολικά αγωνίστηκε 98 φορές με τη φανέλα της Ξάνθης σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 11 τέρματα, 10 στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο. Highlights της παρουσίας του  δύο εκτός έδρας ματς. Αυτό με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο τη σεζόν 2008-09 και ένα ακόμα με τον Αρη την περίοδο 2010-11. Σε αμφότερα σημείωσε από δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του σε ισάριθμες νίκες με 2-0.

.