Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η απάντησή μας στους διοργανωτές του Miss Thraki


Μας κατηγορούν για συκοφαντική δυσφήμιση και μας ενημερώνουν ότι ήδη ασχολούνται δικηγόροι μαζί μας αντί να μας πούνε ευχαριστώ για την διαφήμιση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ακριβώς τα μεσάνυχτα αποκαλύψαμε το όνομα της περσινής συμμετέχουσας  στον διαγωνισμό Miss Thraki που πρόσφατα αναδείχθηκε από τα τσοντοπεριοδικά του Σειρηνάκη ως η πρώτη ever Miss Sirina:  Η ώρα της αποκάλυψης: Αυτή που από τα καλλιστεία Miss Thraki έγινε... Miss Sirina.

Πριν την ανάρτηση όμως, οι διοργανωτές του διαγωνισμού Miss Thraki έσπευσαν να μας κατηγορήσουν για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή είχαμε προαναγγείλει από πριν ότι θα αποκαλύπταμε το όνομα και τις φωτογραφίες της: Μας κάνουν μήνυση επειδή αποκαλύψαμε ότι έγινε Miss Sirina περσινή συμμετέχουσα στα Miss Thraki.

Κακώς φίλοι διοργανωτές του Miss Thraki μας εγκαλείτε ότι «αυτό που γράψατε σχετικά με το που στέλνουν οι γονείς τα παιδιά τους συνιστά συκοφαντική δυσφήμηση προς τους διοργανωτές». Καμία τέτοια πρόθεση δεν είχαμε. Τουναντίον. Εμείς αποδεικνύουμε περίτρανα ότι τα καλλιστεία Miss Thraki δεν περιορίζονται μόνο στα στενά γεωγραφικά όρια της Θράκης αλλά αναδεικνύουν κοπέλες και εκτός αυτής, σε πανελλαδικό επίπεδο. Και μάλιστα, όχι μόνο τις νικήτριες, αλλά ακόμα και η όγδοη όπως εσείς μας είπατε, είχε την ευκαιρία της και κατάφερε να γίνει Miss Sirina.

Φυσικά και αντιλαμβανόμαστε ότι «το τι έκανε ένα κορίτσι μετά από 7 μήνες δεν είναι στην δική σας αρμοδιότητα», φίλοι διοργανωτές του Miss Thraki. Αλλά και να ήταν, το συγκεκριμένο κορίτσι δεν έκανε τελικά και κάτι... κακό, όπως ενδεχομένως νομίσατε όταν μας στείλατε το e-mail σας. H Miss Sirina που διαγωνίστηκε στα Miss Thraki έκανε μια αισθησιακή όμορφη φωτογράφηση, καθόλου αισχρή. Ούτε σε τσόντες έπαιξε ούτε σε τελική ανάλυση έδειξε με άσεμνο τρόπο απόκρυφα σημεία της. Φανταζόμαστε ότι θα συμφωνείτε, βλέποντας το αποτέλεσμα των φωτογραφιών που δημοσίευσε η sirina.tv (από την οποία τις αντλήσαμε) ότι το αποτέλεσμα μάλλον τιμή θα πρέπει να αποτελεί για εσάς και τον διαγωνισμό σας.

Αν η όγδοη της περσινής διοργάνωσης κατάφερε και έγινε Miss Sirina, φανταζόμαστε πόσα προσόντα έχουν για να αναδειχθούν σε φωτογραφίσεις και πασαρέλες οι επτά πρώτες και πολύ περισσότερο οι νικήτριες της διοργάνωσης. Για αυτό και το ΞΑΝΑΛΕΜΕ: καλό είναι να ξέρουν οι γονείς που θα επιτρέψουν στα κορίτσια τους να λάβουν μέρος, ότι ανοίγονται δρόμοι επιτυχίας απλά και μόνο με την συμμετοχή. Και καλό είναι τα κορίτσια να ξέρουν ότι η νίκη στον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός, αφού τελικά βλέπουμε ότι μήνες μετά μπορεί να έρθει μια καλή πρόταση. Όπως στην συγκεκριμένη κοπέλα που θαυμάσαμε όλοι μας σε αισθησιακή αλλά καθόλου πρόστυχη φωτογράφηση. Και φυσικά, δεν θεωρούμε ότι συνιστά αδίκημα το γεγονός ότι η συγκεκριμένες εικόνες κυκλοφόρησαν με την τσοντοεφημερίδα του Σειρηνάκη. Το αντίθετο μάλιστα. Μαγκιά της που κατάφερε και έγινε Miss Sirina χωρίς να αποκαλύψει αυτά που ενδεχομένως προσδοκούσαν οι αναγνώστες του περιοδικού, εξιτάροντας ακόμα περισσότερο την φαντασία των αρσενικών αναγνωστών του.

Σε τελική ανάλυση, το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι το εξής: αξίζει φίλοι γονείς, εφόσον επιθυμείτε τέτοια καριέρα για τα κορίτσια σας στον χώρο της ομορφιάς, να πάτε οι ίδιοι και να δηλώσετε την συμμετοχή τους στην φετινή διοργάνωση Miss Thraki.

Όσο για τους διοργανωτές του Miss Thraki 2012; Εμείς είμαστε χαρούμενοι που θα κάνουν αυτήν την διοργάνωση και όπως έχει αποδειχθεί μέσα από τα δημοσιεύματά μας, την στηρίζουμε με τα χίλια. Και θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε, έστω και αν αυτοί μας παρεξηγούν. Όπως και τον άλλο διαγωνισμό που θα μας φέρουν το καλοκαίρι, το International Miss Tourism Ecologica, όπου θα διαγωνιστεί η νικήτρια του Miss Thraki 2012 και ήδη παρουσιάζουμε και τις υπόλοιπες ξένες υποψηφιότητες, για να βάζουμε τον κόσμο στο κλίμα.

Μακάρι να μας έδιναν και πιο πολλές πληροφορίες οι διοργανωτές για τις διοργανώσεις τους και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται, χαρά μας θα ήταν να τις δημοσιεύαμε. Εμείς πάντως όλο αυτό διαφήμιση παρά δυσφήμιση το θεωρούμε. Και στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζουμε ότι δηλώσεις συμμετοχής για τον φετινό διαγωνισμό μπορείτε να καταθέσετε ως τις 6 Μαΐου, μετά την παράταση που δόθηκε. Ευχόμαστε  να έχει μεγάλη συμμετοχή και ειλικρινά, ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Και φυσικά, έχουμε πρόθεση να καλύψουμε την διοργάνωση. Αρκεί και εσείς να μας βοηθήσετε, στέλνοντας e-mails με πληροφορίες και όχι μόνο για απειλές για «συνέχεια μεταξύ νομικών».

THRAKILIVE

.