Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η Κομοτηνή γιορτάζει!!! Ο Πανθρακικός από σήμερα και μαθηματικά στην Σούπερ Λίγκ!!!

Το τρένο της ανόδου πέρασε νικηφόρα από την Κατερίνη, επιβλήθηκε του Πιερικού με 0-1 και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα οι Θρακιώτες εξασφάλισαν την άνοδο πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε
     ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ




Νίκη που εξασφαλίζει την άνοδο στη Super League πανηγύρισε στην Κατερίνη (1-0) ο Πανθρακικός!

Δύο χρόνια απουσίας ήταν πολλά… Οι Ακρίτες έγραψαν μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία τους το απόγευμα της 2ας Μαΐου, καθώς επικράτησαν 1-0 του Πιερικού στην Κατερίνη και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, εξασφάλισαν και μαθηματικά το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Κατερινιώτες, που γνώρισαν την 3η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Πανθρακικός είχε την ουσία. Σε ένα κακό ματς, χωρίς ευκαιρίες και με αρκετή ένταση, πανηγύρισε το γκολ ανόδου στο 23’ με σουτ του Μπαλού και πλέον περιμένει να… φωταγωγηθεί η πόλη για την υποδοχή ηρώων!

Πιερικός: Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου (63' Καμινιώτης), Πουρτουλίδης, Ελευθεριάδης (69' Σεχολάρι), Κουτσοσπύρος, Ρούσεφ (37' Μοκακέ), Μπλαζέφσκι.


Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Χρήστου (30' λ.τρ. Σκλιοπίδης), Σουλτανίδης (88' Χλωρός), Μίνγκας, Στάθης, Μπαϊκαρά, Λιαπάκης (56' λ.τρ. Μακρυδημήτρης), Βαγγελόπουλος, Μπαλού, Μουνάφο.

.