Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους», λέει ο Σάββας Παντελίδης για την άνοδο

Αρκετή ώρα χρειάστηκε να περάσει από το τέλος του αγώνα για να κάνει δηλώσεις ο προπονητής του Παν θρακικού, αφού πανηγύριζε την και μαθηματικά άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα


        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Για δίκαιη νίκη μίλησε ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας μετά τους πανηγυρισμούς για την άνοδο στη Super League δήλωσε: «Θέλαμε και οι δύο τη νίκη. Εμείς για να εξασφαλίσουμε την άνοδο και ο Πιερικός για να βελτιώσει τη θέση του ενόψει play offs. Με το γκολ που σημειώσαμε, φορτώσαμε άγχος τον Πιερικό. Ευτυχώς τελείωσε σήμερα η υπόθεση – άνοδος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τη φετινή πορεία. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πιερικό. Να μην είναι απογοητευμένος ο κόσμος με την ήττα. Τώρα θέλει δύναμη και πρέπει να είναι κοντά του».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού και νυν του Πανθρακικού, Δημήτρης Σκλιοπίδης είπε: «Ήταν ένα πολύ περίεργο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε πολύ αργά, παίζαμε κάθε τρεις ημέρες και όποιος είχε τις αντοχές και το βάθος, όπως εμείς θα έκοβε το νήμα. Ήταν κομβικό το ματς, γιατί ξέραμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα και γνωρίζαμε ότι αν νικούσαμε θα πανηγυρίζαμε την άνοδο. Εύχομαι στον Πιερικό ό,τι καλύτερο».

.