Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Με νίκη ο Πανθρακικός καθαρίζει από απόψε την άνοδο

Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον τρίτο της βαθμολογίας Πιερικό και φιλοδοξεί να διατηρήσει και να αυξήσει την διαφορά με την ομάδα της Κατερίνης


     ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ




Την νίκη στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό ψάχνει ο Πανθρακικός, με την οποία θα βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Superleague. Βέβαια ο στόχος μόνο εύκολος δεν είναι, ωστόσο όλοι στην Κομοτηνή εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την αυριανή αναμέτρηση (Τετάρτη, 18:30, ΟΤΕ TV).


Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανθρακικός για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πιερικό, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και αναχώρησε από το προπονητικό κέντρο στις 15:30 οδικώς για την Κατερίνη. Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, με την τεχνική ηγεσία να τονίζει στους παίχτες τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του αντιπάλου. Μια συνάντηση ιδιαίτερα σημαντική για τον Πανθρακικό καθώς σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος θα διατηρήσει την ασφαλή βαθμολογική διαφορά από την 3η θέση.

Ο Σάββας Παντελίδης, για ακόμη μια αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα καθώς ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης δεν ταξίδεψε στην Κατερίνη καθώς αισθάνεται έντονους πόνους στην ωμοπλάτη. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του ο Βαγγελόπουλος, σε αντίθεση με τον Μπέλιτς, που "πλήρωσε" τη συμπεριφορά του στο ματς με τη Βέροια.

Αναλυτικά η 19μελης αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Στάθης, Λιαπάκης, Μπαλού, Μουνάφο, Ρεκλείτης, Πόνσε, Χλωρός, Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης, Σίμωσης και Σουλτανίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Κύζας (Δράμας), με βοηθούς τους κυρίους Παρασκευούδη (Δράμας) και Σίπκα (Πέλλας) ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κύριος Αγγελάκης (Μακεδονίας).

.