Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κότες! Για τα μάτια του κόσμου οι (αλληλο)μηνύσεις των πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Αποδεικνύεται ότι ό,τι λένε, το... ξελένε όταν έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης. Απέσυρε τη μήνυση ο Μάντατζη κατά του Σγουρίδη. Τώρα αναμένεται να αποσύρει και ο Σγουρίδης την δική του εναντιον του Τσετίν. Και όλα... μέλι γάλα    ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Αποσύρθηκε από τον πρώην βουλευτή Μάντατζη Τσετίν η μήνυση που είχε υποβάλλει παραμονές της κατάρτισης του ψηφοδελτίου για τις εκλογές του Μαΐου, εναντίον του πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη για δηλώσεις του στο XanthiPress.gr όταν ήταν σε εξέλιξη οι διεργασίες για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών του Μαΐου.


Είχε υπάρξει ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ των δύο αντρών, όταν ο Π. Σγουρίδης είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων στο XanthiPress.gr, ότι ο μειονοτικός, τότε, βουλευτής είχε ζητήσει τη βοήθειά του για να διοριστεί στο ΕΣΥ, στο παρελθόν. Ο Μάντατζη Τσετίν μήνυσε τότε τον Παναγιώτη Σγουρίδη για συκοφαντική δυσφήμιση απλή και δια του τύπου και ξεκίνησε μια ανταλλαγή δηλώσεων και μηνύσεων. Παρότι οι δικηγόροι των δύο πλευρών είχαν προετοιμαστεί για την εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή στο Μονομελές Πλημμελιοδικείο Ξάνθης, η πλευρά Μάντατζη ειδοποίησε ότι επιθυμεί την απόσυρση της μήνυσης.

Σε εκκρεμότητα άλλες δύο υποθέσεις Σγουρίδη εναντίον Μάντατζη
Σε εκκρεμότητα βρίσκεται άλλη μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον του Μάντατζη Τσετίν για δηλώσεις του που ανέφεραν ότι με του δράση του Π. Σγουρίδης πυροδοτεί την ένταση και την πώληση όπλων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr, μετά την απόσυρση της μήνυσης Τσετίν, είναι πολύ πιθανή και αντίστοιχη απόσυρση της μήνυσης Σγουρίδη.
Σίγουρα όμως, θα παραμείνει σε ισχύ και εναπόκειται στην Εισαγγελία κατά πόσο θα οδηγηθεί στο ακροατήριο, η μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλλει ο Π. Σγουρίδης την ίδια περίοδο για τις φωτογραφίσεις του Μ. Τσετίν μπροστά στη σημαία της «Δυτ. Θράκης», τα ταξίδια του στην Τουρκία και την εν γένει στάση του που θεωρεί ότι προασπίζει τα συμφέροντα της γείτονος και διαταράσσει την ειρηνική συμβίωση στη Θράκη.