Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Παντελίδης: «Χαμηλά το κεφάλι για να μην την πατήσουμε»

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

     ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕ;





Τους πρώτους του, βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Πανθρακικός απέναντι στον Παναθηναϊκό με τον Σάββα Παντελίδη να χαρακτηρίζει τη νίκη πολύ σημαντική: «Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Ήταν μία πανάξια νίκη για την ομάδα μου απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση στην επανάληψη, αλλά καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και σκοράραμε. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους μεγαλομετόχους της ομάδας», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova.

Λίγο αργότερα, αφού ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους και τους παίκτες του για την αγωνιστικότητα και τη συνέπειά που επέδειξαν, ο Σάββας Παντελίδης ζήτησε να ξεχαστεί άμεσα η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. 

Ο προπονητής του Πανθρακικού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη που μας ανεβάζει ψυχολογικά μετά την ήττα στο φιλικό στην Δράμα όπου δεχθήκμε πέντε γκολ και τις δύο πρώτες ήττες στο πρωτάθλημα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί αυτό που τους ειπα το έκαναν στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη βοήθεια που μας πρόσφεραν. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε την κατοχή, αλλά κάναμε και εμείς ευκαιρίες και το μηδέν μας ανέβασε την ψυχολογία. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο αντίπαλος όμως τα καταφέραμε».

Κλείνοντας, ο Παντελίδης ζήτησε από τους παίκτες του να κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι και να μην παρασυρθούν από τη σημαντική νίκη που πέτυχαν για να μην την... πατήσουν. «Η παρουσία των νέων παικτών μας βοήθησε σημαντικά. Χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Στηρίζω τα νέα παιδιά και σε λίγο διάστημα θα τα πάμε καλύτερα. Είναι σημαντικό για μένα η πρώτη νίκη αλλά η χαρά είναι μέχρι σήμερα το βράδυ. Θα πρέπει να κρατήσουμε κεφάλι χαμηλά και να μην την ξαναπάθουμε όπως μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ»