Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

H φωτογραφία εξαιτίας της οποίας το σημερινό Έθνος τα "χώνει" στην ΔΗΜΑΡ Ροδόπης

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



"Κατανοητό το ενδιαφέρον της ΔΗΜΑΡ να διεκδικήσει ένα μέρος των ψήφων της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη και ήταν ορθή η παρέμβασή της για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την εγγραφή παιδιών από τους παράνομους παιδικούς σταθμούς των διαφόρων συλλόγων που ελέγχονται από το Προξενείο στην Α' Δημοτικού. Αλλά το να σπεύσει ολόκληρη αντιπροσωπεία της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του κόμματος να επισκεφθεί και να φωτογραφηθεί με τον νέο Τούρκο πρόξενο, μάλλον ήταν ολίγον υπερβολικό."

Αυτό το σχόλιο διαβάσαμε στο σημερινό Έθνος της Κυριακής, στα παραπολιτικά της εφημερίδας. Προφανώς αφορά την συγκεκριμένη φωτογραφία. 

Σε αυτήν βλέπουμε επιτροπή αποτελούμενη από τους υπεύθυνους περιοχής της Δημοκρατικής Αριστεράς κατά την επίσκεψη στο νέο τούρκο πρόξενο Κομοτηνής Οσμάν Ιλχάν Σενέρ. Στην επίσκεψη από την νομαρχιακή οργάνωση Ροδόπης μετείχαν οι Δάμων Δαμιανός, Συμεών Σολταρίδης, Τσάνγκας και φυσικά ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος και πρώην βουλευτής της ΝΔ Ιλχάν Αχμέτ. Μάλιστα, ο τελευταίος ανέφερε στην Birlik πως η επίσκεψη έγινε για να ευχηθούνε στον πρόξενο κύριο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ να έχει επιτυχία στα καθήκοντα του στην περιοχή.


Δικαιολογημένα όμως αναρωτιούνται και τα TourkikaNea: "Ποιά καλη επιτυχία στα καθήκοντα του ; Στο να εκτουρκίσει πλήρως την μειονότητα ; Στο να υποσκάψει την ελληνική παρουσία στην Θράκη δημιουργώντας παράλληλες δομές ; Στην χρηματοδότηση όλων αυτών που βγαίνουν στην Ευρώπη και αλλού και λένε ένα κάρο παπαριές για την Ελλάδα ; Σε ποιά καθήκοντα κύριοι της ΔΗΜΑΡ  -και το ερώτημα πάει στους Έλληνες της παρέας- εύχεστε επιτυχία ;"