Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Σκληρή δήλωση Πανόπουλου για την ομάδα του: «Ντροπή σας. Ξυπνήστε! Δεν παίζετε με Μπαρτσελόνες»

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι πυρ και μανία με την απόδοση της ομάδας του και εξέδωσε πριν λίγο γραπτή ανακοίνωση, που ανέβηκε στο site της Skoda και αποτελεί την δήλωση του διημέρου, καθώς τα χώνει χοντρά σε Ουζουνίδη και παίκτες
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Εξαλλος ήταν με την ισοπαλία (1-1) της Ξάνθης με την Κέρκυρα ο μεγαλομέτοχος της θρακιώτικης ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος, καθώς για μία ακόμη φορά τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με τοποθέτησή του.

Ο παράγοντας της ομάδας της Ξάνθης δήλωσε πως τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες θα πρέπει να ντρέπονται για την εικόνα που παρουσίασαν στην αναμέτρηση. Παράλληλα, αφήνοντας αιχμές, σχολίασε πως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δεν είναι το ισπανικό και πως οι παίκτες της Ξάνθης δεν αγωνίζονται απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Επίσης, τους συνέστησε να «ξυπνήσουν» καθώς συμμετέχουν στο χειρότερο πρωτάθλημα από άποψης ποιότητας...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ξάνθης:

«Είναι μεγάλη ντροπή, πρώτα για τον προπονητή και εν συνεχεία για τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάζουν την εικόνα που παρουσίασαν σήμερα απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας. Την ίδια εικόνα, για να μην κοροϊδευόμαστε, παρουσίασαν και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την ίδια κακή εικόνα παρουσίασαν και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με εξαίρεση ένα 25λεπτο. 

Δυστυχώς κάποιοι στην SKODA Ξάνθη πιστεύουν ότι η ομάδα αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα και όχι μόνον αυτό, αλλά ότι κάθε Κυριακή παίζουν με την Μπαρτσελόνα.

Όλοι αυτοί οφείλουν να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα συμμετέχει στο χειρότερο πρωτάθλημα από άποψης ποιότητας ομάδων, ίσως από ίδρυσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Υπάρχουν ομάδες που πιθανόν να μην έχουν παίκτες να συμπληρώσουν 18άδα και 19άδα και αν έχουν, είναι νέα παιδιά που τα βάζουν γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο.

Άρα λοιπόν, όσοι συμμετέχουν σ’ αυτήν την ομάδα που λέγεται SKODA Ξάνθη να ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, να τσιμπηθούν και να καταλάβουν ότι δεν παίζουν κάθε Κυριακή με Μπαρτσελόνες. 

Συγχαρητήρια στον προπονητή της Κέρκυρας και στους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σ’ αυτήν, γιατί με τέτοια προβλήματα παλεύουν για το καλύτερο. Τους εύχομαι ειλικρινά, καλή συνέχεια».