Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Νωρίς το απόγευμα ο αγώνας Κέρκυρας - Ξάνθης

Τα τελευταία νέα 
των δύο μονομάχων, 
λίγες ώρες πριν τη σέντρα

  ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Η πορεία τους τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι εντελώς διαφορετική.

Από τη μία η Κέρκυρα δεν έχει ακόμα βαθμό στη Σούπερ Λίγκα, από την άλλη η Ξάνθη με τέσσερις έχει παρουσιάσει ένα καλό σύνολο, ικανό να κάνει το κάτι παραπάνω.
Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στο ΕΑΚ στο νησί των Φαιάκων με διαφορετικούς στόχους και φιλοδοξίες.

Κέρκυρα
Οι Φαίακες προσπαθούν μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών να βρουν τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο και να αφήσουν πίσω τις δύο συνεχόμενες ήττες των πρώτων αγωνιστικών. Ο Άκης Μάντζιος είχε την δυνατότητα στο διάστημα της διακοπής να δουλέψει πάνω στα κακώς κείμενα που παρουσίασε η ομάδα μέχρι σήμερα.
Μένει να δείξει η Κέρκυρα αν όντως αυτό το διάστημα δούλεψε για να βελτιωθεί. Στόχος για τους γηπεδούχους απέναντι στην Ξάνθη είναι οι πρώτοι τους βαθμοί στη Σούπερ Λίγκα, απέναντι σε έναν ομολογουμένως δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι οι Ακρίτες.
Ο Έλληνας τεχνικός πλην της απουσίας του Δημήτρη Γιάντση, είδε τον Γιώργο Μπάρκογλου να επιστρέφει από τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος να προσφέρει, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην πρώτη της νίκη.
Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Αρμένης, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Παπαδήμας, Χαμπλ, Λεόν, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Διαμαντόπουλος.

Ξάνθη
Για την Ξάνθη το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς σε δύο αγωνιστικές μετράει μία ισοπαλία με τον ΟΦΗ εκτός έδρας και μία νίκη στα «Πηγάδια» επί της ΑΕΚ. Οι Ακρίτες δείχνουν σε αρκετά καλή κατάσταση και στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο ΕΑΚ θα… κατέβουν με στόχο να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις και να πάρουν ακόμα τρεις βαθμούς.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει οι παίκτες του να αποδείξουν την ανωτερότητά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσουν στη δεύτερη νίκη και πρώτη μακριά από το… σπίτι τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα.
Ο τεχνικός των Ακριτών είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του παρόντες και αναμένεται να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Η αποστολή της Ξάνθης: Βιβιανί, Λοντίγκιν, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σάντος, Κομεσίδης, Τριάδης, Αλτιπαρμακόφσκι, Μαρίν, Μαρκόφσκι, Ονουάτσι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλα, Μάνταλος, Ντάνι, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καζούμπα, Ράνο.