Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Γκάφα ολκής αποκαλύπτει τις ιδιαίτερες σχέσεις του βουλευτή Έβρου Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Δημοσθένη Δούκα

Ο δημοσιογράφος της Δελτα και η ΕΠΑΔΑ του Δήμου Αλεξανδρούπολης εμφανίζονται ως διορθωτές, σύμβουλοι ή ακόμα και ανεπίσημο Γραφείο Τύπου του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ






Δελτίο Τύπου απέστειλε στα ΜΜΕ ο βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης, σχετικό με επερώτησή του για αποζημίωση των πλημμυροπαθών του Νομού Έβρου.

Όποιος έχει βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βλέποντας την εικόνα που παραθέτουμε από το συγκεκριμένο email μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι αυτό δημιουργήθηκε από κάποιον Δημοσθένη Δούκα και στάλθηκε από την Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΕΠΑΔΑ) στο email του βουλευτή.
Τα σαΐνια του βουλευτή, αντί να αποθηκεύσουν το συνημμένο αρχείο και να δημιουργήσουν νέο μήνυμα, έκαναν απευθείας προώθηση το email προς τα ΜΜΕ, χωρίς να διαγράψουν τα στοιχεία του αποστολέα. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα.


Αυτά, όσον αφορά στο ... ευτράπελο της υπόθεσης. Στα σοβαρά τώρα, τα σαΐνια του βουλευτή ξυπνούν αργά, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί άργησαν πάνω από δυο ώρες για να προωθήσουν το μήνυμα. Ο δε βουλευτής, πέτυχε στις επιλογές του. Θα προκόψει. Το καλύτερο όλων είναι ότι εκπροσωπεί τους Εβρίτες και κατά το Σύνταγμα, το Έθνος. Προφανώς και αυτοί θα προκόψουν!!!
Και κάτι τελευταίο. Από τον βουλευτή θα δεχθούμε κάθε απάντηση, αν θα απαντήσει, εκτός από το να μας πει ότι  ο Δημοσθένης Δούκας και η ΕΠΑΔΑ, είναι γραφείο τύπου του. Αποκλείεται να το πιστέψουμε.