Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Έληξε η σύσκεψη των φορέων στην Ξάνθη. Μάθετε τι αποφασίστηκε

Ξεκινούν απεργίες, ζητούν άμεση συνάντηση με τον Σαμαρά και το προχωρούν ακόμα παραπέρα, εγκρίνοντας πρόταση - σοκ που θα δημιουργήσει πανελλαδική αναταραχή αν υλοποιηθεί

    ΜΑΘΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η δίωρης διάρκειας σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη για να συζητηθούν οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στο θέμα της μετατροπής της Αστυνομικής Σχολής σε Κέντρο Λαθρομεταναστών, να αποφασιστούν οι επόμενες δράσεις και να συντονιστούν οι ενέργειες.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΟΦΩΝΑ:

Πρώτον, να κατατεθεί αίτημα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το συντομότερο δυνατόν

Δεύτερον, να υπάρξει συμβολικό κλείσιμο των υπηρεσιών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και των Δήμων στο νομό Ξάνθης την προσεχή Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

Τρίτον, την ίδια μέρα, δηλαδή την Δευτέρα, να υπάρξει συμβολικό κλείσιμο και στην αγορά όλων των καταστημάτων της Ξάνθης. Δηλαδή παντού λουκέτο!!!

Σε τελευταία φάση, εφόσον δεν ευδοκιμήσουν αυτά, έχει τεθεί η πρόταση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει περάσει ως έσχατη λύση, να κατατεθούν οι παραιτήσεις όλων των αιρετών της Ξάνθης. Αυτό σημαίνει ότι θα παραιτηθούν από την Βουλή και οι τρεις βουλευτές, από το Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης και όλοι οι Ξανθιώτες Περιφερειακοί Σύμβουλοι, όλοι οι δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια του Νομού Ξάνθης. Φυσικά, θα παραιτηθούν και όλοι οι αναπληρωματικοί με βάση την συγκεκριμένη απόφαση, οπότε θα υπάρξει το απόλυτο χάος και θα προκληθούν εκλογές. Και αντιλαμβάνεστε ότι μια τέτοια κίνηση μπορεί να συμπαρασύρει τα πάντα και προφανώς θα έχει συνέπειες και εκτός Θράκης, οπότε θα πρέπει οι κυβερνώντες στην Αθήνα να προσέξουν καλά για να μην υλοποιηθεί.

Νεώτερο ρεπορτάζ σε λίγο...