Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του "Ξένιου Ζευς". Ερχεται στην Θράκη ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής

Και η πλάκα είναι ότι θα τον υποδεχθεί ο κόσμος ως λυτρωτή με τις μ*%#κίες που έκανε (και συνεχίζει να κάνει) η τρικομματική κυβέρνηση το τελευταίο δίμηνο

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Στην Θράκη θα έρθει τις επόμενες μέρες ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η Piazza μετέδωσε πριν λίγο πληροφορίες ότι θα επισκεφθεί την Κομοτηνή τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη, ώστε να εγκαινιάσει τα νέα γραφεία του κόμματος και να πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία.

Εμείς δεν αποκλείουμε να έρθει και νωρίτερα. Με τις μαλακίες που έκανε η τρικομματική κυβέρνηση στο θέμα των μεταναστών, τις οποίες συνεχίζουν με την οριστική μετατροπή της Σχολής Αστυφυλάκων Ξάνθης σε Κέντρο Μεταναστών, τον εκτοξεύουν στα ύψη.

Σιγά μην χάσει την ευκαιρία ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής να έρθει και να εισπράξει το πολιτικό κόστος της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά δεν έχει θέση για το θέμα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής των κυβερνώντων μας.

Πανηγυρίζαμε που η Χρυσή Αυγή είχε μείνει σε σχετικά μικρά ποσοστά στην Θράκη μας. Κάνουν λάθος. Και έτσι όπως πάνε, θα την εκτοξεύσουν. Και μια εκτοξευμένη ακροδεξιά θα είναι Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ για την ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, όπως την ξέραμε και όπως την ονειρευόμαστε...