Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτο! Παίζουν στα ζάρια τις τύχες της Θράκης μας...

Ο υπ. Επικρατείας και πρώην Περιφερειάρχης Δημ. Σταμάτης αποκάλυψε ότι με... κλήρωση επιλέχθηκε η Ξάνθη (αντί Κομοτηνής /  Διδυμοτείχου) να κλείσει η Σχολή Αστυφυλάκων 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Απίστευτα είναι όσα ανέφερε στους φορείς της Ξάνθης ο Υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, δικαιολογώντας την απόφαση που υπήρξε σε βάρος της Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς από τους πολιτικούς της Ξάνθης για το λόγο που η Ξάνθη μένει έξω και κλείνει η σχολή της Αστυνομίας, ο Δημήτρης Σταμάτης απάντησε ότι η απόφαση ελήφθη με «κλήρωση», αφήνοντας άφωνους τους ανθρώπους της Ξάνθης καθώς μια σοβαρή πολιτική απόφαση την οποία γνωστοποίησε ένας Υπουργός και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, βασίστηκε σε κλήρωση !

Σε δεύτερο χρόνο και σχετικά με το ερώτημα για το λόγο που καθυστερεί η μετακίνηση των μεταναστών σε στρατόπεδο εκτός Θράκης, η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ψάχνουν για νάρκες στο υπό εγκατάσταση στρατόπεδο, εισπράττοντας νέα αποδοκιμασία για το αστείο της δικαιολογίας ότι στρατόπεδο που λειτουργεί επί 40 χρόνια, ελέγχεται για την ύπαρξη ναρκών !

Από την πλευρά του Στέλιου Μωραΐτη η κόντρα έγινε με αφορμή τα ανταποδοτικά οφέλη για την περιοχή αμφισβητώντας σχετική αναφορά του Δ. Σταμάτη, με τη φράση ότι ούτε σύρμα δεν αγοράστηκε από την Ξάνθη, αλλά από άλλες περιοχές, κατά την παραμονή του κέντρου στην Ξάνθη.

Στη σύσκεψη που γίνεται στο Δήμο Ξάνθης θα συμμετέχουν όλοι οι τοπικοί φορείς και ο βουλευτής Αλέξανδρος Κοντός ενώ οι δύο άλλοι βουλευτές της περιοχής είναι στην Αθήνα, λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων που δεν μπορούσαν να αναβάλουν και αναμένεται ότι από την Πέμπτη θα έχουν επιστρέψει.