Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο δήμαρχος Λαμπάκης αποκάλυψε έλλειμμα 530.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου του!!!

Άγνωστος με το σύστημα e-banking αφαιρούσε μέσω ίντερνετ χρηματικά ποσά από τους λογαριασμούς του Δήμου

ΒΑΣΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μας προκάλεσε αίσθηση, το ψάξαμε και σας το μεταφέρουμε. Έστω και αν ο Λαμπάκης της ιστορίας μας δεν είναι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος, όπως φανταζόμαστε ότι θα νομίσατε, αλλά αυτός της Γαύδου Στρατής, στην άλλη άκρη της Ελλάδας.
Όπως λοιπόν διαβάζουμε, ταμειακό έλλειμμα της τάξεως των 530.000 ευρώ παρουσιάζει ο δήμος Γαύδου, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Στρατής Λαμπάκης, που συναντήθηκε για το θέμα στις 19 Απριλίου με τον γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Αθανάσιο Καρούντζο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Λαμπακης και επιβεβαίωσε ο κ. Καρούντζος άγνωστος με το σύστημα e-banking μέσω Ίντερνετ, αφαιρούσε από τους λογαριασμούς του Δήμου, χρηματικά ποσά.

Ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης είχε ενημερωθεί για το θέμα από τις 7 Απριλίου, ωστόσο το έλλειμμα μέχρι τότε υπολογιζόταν στις 25.000 ευρώ

Ωστόσο ο κ. Λαμπάκης, παρουσία όλων των μελών του δημοτικού συμβουλίου, ανακοίνωσε στον κ. Καρούντζο ότι το ποσό αγγίζει τις 530.000 ευρώ.

Ο εγκέφαλος της απάτης μέσω Ίντερνετ τραβούσε τμηματικά τα χρήματα και τα έβαζε σε δικό του λογαριασμό.

Το πρωί της Μ.Τετάρτης έγινε αναφορά του Δημάρχου Γαύδου στην Εισαγγελία Χανίων, ενώ την ίδια αναφορά κοινοποίησε αμέσως και ο κ. Καρούντζος στο Υπουργείο Εσωτερικών. Εντός των επομένων ημερών του θέματος θα επιληφθεί και το ΣΔΟΕ.

Η υπόθεση απασχόλησε σήμερα, πριν λίγο, και την πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ. Η συνεπωνυμία των δύο δημάρχων μας έδωσε έτσι την ευκαιρία για ένα λογοπαίγνιο. Ελπίζουμε να μην μας κρατήσετε κακία, ιδιαίτερα όσοι υπάλληλοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης τσιμπήσατε και κάνατε κλικ για να το διαβάσετε...
 
.