Τρίτη 10 Μαΐου 2011

O Πεταλωτής διαψεύδει τα σενάρια πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού

«Κάθε υπουργός έχει ευθύνη για ό,τι λέει» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, την ώρα που ο Παπανδρέου συναντούσε τον Παπούλια και λίγο πριν ξεκινήσει κρίσιμη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Κάθε υπουργός έχει ευθύνη για ό,τι λέει, αλλά η κυβέρνηση λειτουργεί συλλογικά και εκφράζεται διά του πρωθυπουργού, δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής, ερωτηθείς για τις δηλώσεις Λοβέρδου. Διέψευσε εξάλλου τις φήμες περί πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού.

Ο κ. Πεταλωτής πρόσθεσε ότι ο υπουργός Υγείας είπε την άποψή του και πως είναι λογικό κάθε υπουργός να εκφράζει ανησυχίες και αγωνίες. Όμως την κυβερνητική λειτουργία την εγγυάται ο πρωθυπουργός και συνολικά η ίδια η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής.

Οσο για τις διαδοχικές συναντήσεις του κ. Παπανδρέου με τους κορυφαίους υπουργούς πριν από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τις χαρακτήρισε «φυσιολογικές» συναντήσεις εργασίας.

Διέψευσε, εξάλλου, ότι υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, γιατί, όπως είπε, «έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» προσθέτοντας, εξάλλου, ότι «δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού».

.