Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Και επίσημα τέλος από την Ξάνθη ο Κιντάνα μετά από 6 χρόνια


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ;


Ο Ντιέγκο Κιντάνα αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ της Ξάνθης μετά από 6 χρόνια παρουσίας του στην ακριτική ομάδα. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει αυτή η ημέρα, έχω μόνο καλές στιγμές να θυμάμαι από την Ξάνθη» δήλωσε ο 33χρονος Αργεντινός μέσος.

Ο Κιντάνα αποκτήθηκε το 2005 και σε 153 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε 8 γκολ. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ήταν τιμή για την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ να συνεργαστεί με έναν όχι μόνο καλό ποδοσφαιριστή αλλά και με έναν πραγματικά σωστό άνθρωπο όπως τον Ντιέγκο Κιντάνα. Μόνο καλά έχουμε να πούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ζωή του και την καριέρα του».

Από την πλευρά του ο 33χρονος άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μόνο καλές στιγμές έχω να θυμάμαι. Είναι αλήθεια ότι η μέρα που θα φύγω από την SKODA ΞΑΝΘΗ νόμιζα ότι δεν θα έρθει ποτέ. Κι αυτή ήρθε σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ομάδα και από την πόλη. Σε έξι χρόνια σαν άνθρωπος έζησα πολλά πράγματα που με έκαναν πραγματικά περήφανο. Ένα πράγμα που θα με ακολουθεί όπου κι αν πάω είναι η αγάπη που μου έδειχνε καθημερινά ο κόσμος».

.