Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Γκσπούρνιγκ, Μαρκόφσκι: τι ακριβώς συμβαίνει στις δύο αυτές περιπτώσεις;

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΑ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗΣ


Διανύουμε μία από τις χειρότερες -όπως πάντα τέτοια εποχή- περιόδους για το ρεπορτάζ στον αθλητικό τύπο. Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν, οι ομάδες κινούνται για μεταγραφές και εμείς καθημερινά θα πρέπει να γεμίζουμε σελίδες. Από την άλλη εσείς με το δίκιο σας ρωτάτε και θέλετε να μαθαίνετε, δεν είναι όμως πάντα εύκολο να παίρνετε απαντήσεις. Μπορούμε όμως να δώσουμε ξεκάθαρες απαντήσεις για πράγματα που γνωρίζουμε και έχουμε γράψει κατά αποκλειστικότητα στο Xanthi Reds. Δύο από αυτές τις περιπτώσεις απασχολούν τον τύπο τις τελευταίες ημέρες και αναφερόμαστε στους Μαρκόφσκι και Γκσπούρνιγκ. Για τον πρώτο αναφέρεται σαν προτεραιότητα για την ομάδα της Ξάνθης, ενώ για τον δεύτερο ότι δεν έχει απαντήσει ακόμη στον Χρήστο Πανόπουλο στην πρόταση που του έγινε για ανανέωση του συμβολαίου του.


Ποια είναι η αλήθεια.

Πρώτον για τον Γκσπούρνιγκ: Δεν εκκρεμεί καμία απάντηση. Όπως σας έχουμε ξανααναφέρει ο παίκτης απάντησε στο μεγαλομέτοχο και η απάντηση που του έδωσε ήταν αρνητική! Πιο ξεκάθαρα δε γίνεται. Τους λόγους τους έχουμε αναφέρει στο ρεπορτάζ με τίτλο '' Όχι ευχαριστώ'' στις 2-5-11. Εδώ να συμπληρώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα τον παίκτη καλοβλέπει ο Ολυμπιακός, αν και στην κορυφή της λίστας υπάρχει ο Σιφάκης. Η Ξάνθη θα προσπαθήσει να τον πουλήσει το καλοκαίρι, ειδάλλως θα παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο που λήγει και το συμβόλαιό του. Το σίγουρο είναι ότι ψάχνει για τερματοφύλακα και ότι από τους υπόλοιπους ο μόνος σίγουρος είναι ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

Δεύτερον Μαρκόφσκι: Ο παίκτης φέρεται από διάφορα μέσα ότι είναι πρώτος στόχος της Ξάνθης. Λάθος, δεν είναι πρώτος στόχος, είναι παίκτης της Ξάνθης, έχει συμφωνήσει για τα επόμενα τρία χρόνια και θα ανακοινωθεί επίσημα μετά τη λήξη των υποχρεώσεων που έχει τώρα με την ομάδα του. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε από τον Ιανουάριο μετά τη συνάντηση που είχε στην πόλη της Ξάνθης ο Μαρκόφσκι με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, κάτι που διαβάσατε τότε κατά αποκλειστικότητα από τo Xanthi Reds. Όλα τα παραπάνω τα αναφέρουμε όχι προς επιβεβαίωση των όσων έχουμε γράψει, αλλά γιατί μας ρωτάτε τι γίνετε με αυτές τις περιπτώσεις που παρουσιάζονται με διαφορετικό τρόπο από το κάθε μέσο.


Τέλος, Ουζουνίδης και Παπαδημητρίου ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψουνε αργά χθες το βράδυ από το εξωτερικό, ενώ θα δώσουν κανονικά το παρόν στο αυριανό φιλικό στα Πηγάδια στις 17:00 με την ομάδα της Καβάλας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/