Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κλέβουν μέχρι και καπάκια φρεατίων στην Αλεξανδρούπολη!

Κάθε μέρα αφαιρούνται δύο με τρία καπάκια σε διαφορετικές γειτονιές

Σοβαρός κίνδυνος για πεζούς και αυτοκίνητα

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ;




Κλοπές με ολοένα και πιο περίεργη λεία παρατηρούνται στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την ΔΕΥΑΑ, τον τελευταίο καιρό – διάστημα, άγνωστα άτομα με σκοπό μάλλον το παράνομο κέρδος, κλέβουν τα μαντεμένια καπάκια των φρεατίων αποχέτευσης και σχαρωτά ομβρίων από τους δρόμους της Αλεξανδρούπολης.

Τα άτομα αυτά συνήθως δρουν σε συνοικίες όπου δεν είναι εύκολο να γίνουν αντιληπτά, ήτοι σε γειτονιές εκτός ή πλησίον του κέντρου της Αλεξ/πολης και αφαιρούν 2-3 καπάκια ημερησίως, καθώς επίσης και σχαρωτά που βρίσκονται κάτω από κάδους απορριμμάτων.

Τα ανοιχτά φρεάτια είναι πολύ επικίνδυνα για τα αυτοκίνητα αλλά και τους πεζούς, με αποτέλεσμα σοβαρότατα προβλήματα στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η φύλαξη των δεκάδων χιλιομέτρων δικτύου είναι αδύνατη.

Γι’ αυτό η Δ.Ε.Υ.Α.Α. ζητά τη συμβολή όλων των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση του φαινομένου και την προστασία όλων, και τους καλεί να δείξουν κατανόηση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις καθημερινές τους μετακινήσεις μέσα στην πόλη προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

Όπως επίσης να ειδοποιούν αμέσως την Δ.Ε.Υ.Α.Α. όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιο φρεάτιο είναι ανοιχτό χωρίς το καπάκι στο τηλ. 25510 26046 ή στην Αστυνομία


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/