Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Αναβάλλεται η παρουσίαση του Προγράμματος της ΝΔ που ετοίμαζει πυρετωδώς για αύριο ο Eυ. Στυλιανίδης

Το γαλάζιο "Ζάππειο 3" είχε διαφημιστεί πομποδώς από όλους, αλλά τελευταία στιγμή αποφασίστηκε απόψε αργά το βάδυ να μην γίνει την Πέμπτη, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά την Κυριακή
    ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ


Όλα τα είχαν υπολογίσει οι επιτελείς των κομμάτων όταν σχεδίαζαν τις προεκλογικές τους κινήσεις –πλην ενός στοιχείου: Της απεργίας των τεχνικών στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Και δη, των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που προκύπτουν... αίφνης.

«Θύμα» της αυριανής απεργίας πέφτει το οικονομικό κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ετοίμασε υπό τον συντονισμό του ως Γραμματέας Προγράμματος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και θα παρουσίαζε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς. Ενώ είχε προγραμματισθεί η παρουσίασή του στις 12 το μεσημέρι στο Ζάππειο, πήρε ήδη αναβολή για το πρωί της Κυριακής –εάν, βεβαίως, δεν προκηρυχθεί και νέα απεργία.

Στα «μουγκά» άλλωστε πέρασε... κι αυτή η ίδια η προκήρυξη των εκλογών την Μ.Τετάρτη, αφού προσέκρουσε στην απεργία που είχαν προκηρύξει οι τεχνικοί εκείνη την ημέρα. Το διάγγελμα του Λουκά Παπαδήμου, μάλιστα, μεταδόθηκε από τη ΝΕΤ... μέσω Reuters, καθώς οι τεχνικοί της δημόσιας τηλεόρασης δεν απεργούσαν μεν, ωστόσο δεν δέχθηκαν να λειτουργήσουν απεργοσπαστικά απέναντι στους «ιδιωτικούς» συναδέλφους τους και να «μοιράσουν» ήχο και εικόνα.

.