Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Χοντρή γκάφα Γαλανόπουλου στην Ξάνθη, που έπαιξε σε δύο ταμπλό και έχασε τα πάντα

Γελοίες δικαιολογίες από τον πρόεδρο των Δημοτικών Υπαλλήλων βγήκε και δήλωσε ότι παραμένει στη ΝΔ και δεν πήγε στον Καμμένο επειδή δεν είχε μουσουλμάνο υποψήφιο ενώ υπάρχει Πομάκος στο ψηφοδέλτιο    ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Παρότι συνομίλησε για αρκετές μέρες με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Μπάμπη Ευστρατίου και δέχτηκε προσωπική πρόσκληση από τον Πάνο Καμμένο να είναι υποψήφιος, τελικά ο Δημήτρης Γαλανόπουλος παραμένει τελικά στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό αναφέρει το Xanthipress και δεν το βγάζει το site από το κεφάλι του, αλλά το δήλωσε ο ίδιος - αν και δεν είναι σίγουρο ότι έχει την ίδια άποψη και η ΝΔ με αυτόν.


Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης με δήλωσή του νωρίς το απόγευμα στο Κανάλι 6 ξεκαθαρίζει ότι παραμένει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και δεν προσχωρεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες, παρότι η αρχική πληροφόρηση από το νεοσύστατο κόμμα έκανε λόγο για συστράτευσή του στον εκλογικό αγώνα.

Το όνομά του υπήρξε υποψήφιο για μια θέση στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων μέχρι την τελευταία στιγμή. "Όμως το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Καμμένων δεν διαθέτει υποψήφιο από τη μειονότητα, κάτι που έχει θέσει ο ίδιος ως όρο" τον οδήγησε να μη συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε.

"Δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος βουλευτής σε ένα κόμμα που δεν απευθύνεται σε όλη την κοινωνία αλλά μόνο σε ένα μέρος του, κατά συνέπεια δεν αποδέχτηκα τη σχετική πρόταση" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γαλανόπουλος. Πρόεσθεσε ότι δεν υπήρχε αντίρρηση του κόμματος για κάτι τέτοιο αλλά κανένα στέλεχος της μειονότητας δεν αποδέχτηκε την πρόταση, ως εκ τούτου, σημειώνει, παραμένει στη Νέα Δημοκρατία και δεν στρατεύεται στις τάξεις του νεοσύστατου κόμματος.

Η πλάκα είναι ότι στο ψηφοδέλτιο που ανακοίνωσε ο Καμμένος υπάρχει μουσουλμάνος και συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Ελλήνων Πομάκων Ιρφάν Αλί Μεχμέτ. Επομ'ένως το επιχείρημά του δεν... στέκει. Εκτός και αν ο Γαλανόπουλος εννούσε ότι έπρεπε να υπάρχει υποψήφιος που να δηλώνει "Τούρκος".
 
Μήπως η αλήθεια είναι ότι ενδεχομένως να έφτασε κανένα περίεργο e-mail στον Καμμένο στην διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης που είχε ορίσει, πριν ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια; Θυμηθείτε άλλωστε ότι σε εκίνη την διαδικασία, το όνομα του Γαλανόπουλιυ υπήρχε. Και στην διαδικασία αυτή μετείχαν όσοι είχαν εκφράσει πρόθεση να πολιτευτούν με τους Ανεξάρτητπυς Έλληνες:  Ο Καμμένος ανακοίνωσε τους πιθανούς υποψηφίους του στην Θράκη και ζητά την γνώμη των... ψηφοφόρων 
 
Και ένα τελευταίο ερώτημα: ο κ. Γαλανόπουλος λέει ότι παραμένει στη ΝΔ. Η ΝΔ μετά από τέτοια στάση, εξακολουθεί να τον θεωρεί ως πρωτοκλασάτο στέλεχός της; Ή μήπως είναι ήδη στο... περιθώριο. Γιατί ο Σαμαράς έχει αποδείξει ότι τέτοιες παρασπονδίες δεν τις συγχωρεί εύκολα...