Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Σιγά μην δεν προπαγάνδιζε ο Αποστολίδης και τα "Χρυσωρυχεία"

Στο τέλος σχεδόν της συνέντευξης με τον Βενιζέλο ρώτησε για τον ορυκτό πλούτο και "ασφαλώς" προσυπέγραψε ότι πρέπει να γίνουν επενδύσεις στην Θράκη που θα δώσουν δουλειές στην περιοχή...
ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ Η
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ



Για να μην τον αδικήσουμε, ο Αποστολίδης στην συνέχεια της συνέντευξης του Βενιζέλου στα κανάλια της Βόρειας Ελλάδας ρώτησε και για δυο τόπικά ζητήματα: τον ορυκτό πλούτο και την λαθρομετανάστευση.

Βέβαια η τοποθέτηση της ερώτησης ήταν τέτοια που έβγαλε είδηση: ο Αποστολίδης προσυπογράφει ότι πρέπει να γίνουν επενδύσεις που θα φέρουν θέσεις εργασίας στην Θράκη. Έκανε ολόκληρο κατεβατό ερώτηση με παλιότερη τοποθέτηση του Βενιζέλου που εμμέσως τάσονταν υπέρ της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου και του διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες, για να δεχτεί απάντηση από τον Βενιζέλο ότι "αυτό ασφαλώς φαντάζομαι ότι το προσυπογράφετε" και να απαντήσει αυθόρμητα ο Αποστολίδης: "Ασφαλώς".

Και να συνεχίσει ο Βενιζέλος ότι οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να έχουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες ΑΛΛΑ... (και το θέμα στην απάντηση είναι αναμφισβήτητα αυτό το ΑΛΛΑ...).

.