Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δυο γνωστοί νυν καθηγητές του ΔΠΘ υποψήφιοι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε Αθήνα και Ηλεία

Ο ένας υπηρέτησε το ΠΑΣΟΚ και από θέση γενικού γραμματέα υπουργείου με αποτέλεσμα να έχει καιρό να πατήσει το πόδι του στην Θράκη, ο άλλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τα ΜΜΕ

   ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κρύβει και ορισμένα ονόματα ιδιαίτερα γνωστά στους Θρακιώτες, αφού αφορούν σε καθηγητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που μάλιστα έχουν αμφότροι τις έδρες τους σε σχολές της Κομοτηνής.

Τον έναν τον ξέρετε οι τακτικοί μας αναγνώστες. Πρόκειται για τον καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Νίκο Πολύζο, μέχρι πρόσφατα γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας. Ως γνωστόν, έχει έδρα με τον βαθμό του αναπληρωτή καθηγητή Διοίκησης και Οργάνωσης Υπηρεσιών Υγείας του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης. Θα κατέβει τελικά ως υποψήφιος στην Β' Αθηνών. Το ThrakiLive εδώ και δέκα ημέρες σας είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του: Καθηγητής του ΔΠΘ βάζει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ!!!

Ο άλλος καθηγητής του ΔΠΘ βάζει υποψηφιότητα αλλά με τη ΝΔ είναι ο Διονύσης Χιόνης, ιδιαίτερα γνωστός από τις τηλεοπτικές του εφανίσεις τον καιρό του Μνημονίου καθότι καθηγητής Οικονομικών στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο  τμήμα ΔΟΣΑ.

Παιδί της ΝΔ, είχε διοριστεί επί Καραμανλή και στην διοίκηση του ΟΣΕ (και όχι μόνο). Τώρα βάζει υποψηφιότητα στον τόπο καταγωγής του, στο νομό Ηλείας και φιλοδοξεί να μπει στην Βουλή για να μας βοηθήσει να... βγούμε από το Μνημόνιο.

.