Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η Ματθίλδη Μαγγίρα υποψήφια στις δημοτικές εκλογές!


Με ποια παράταξη θα διεκδικήσει τον άλλο μήνα την ψήφο των Ξανθιωτών η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ...


... ότι η Ματθίλδη θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη, που στηρίζεται από τη ΝΔ.

Το κονέ φέρεται να το έχει κάνει ο Μανόλης Φανουράκης και να απομένουν έτσι τυπικές μόνο λεπτομέρειες για την ανακοίνωση, αφού θεωρειται πλέον βέβαιο ότι η γνωστή ξανθιώτισσα αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των ξανθιωτών στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Κάποιες θέσεις του συνδυασμού του Μ. Στυλιανίδη έχουν μείνει ακόμη κενές όπως αναφέρθηκε και στην συνάντηση του συνδυασμού που έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Ωστόσο, η έλλειψη γυναικών υποψηφίων ήταν ένα θέμα που όμως όπως φαίνεται, ο Μ. Στυλιανίδης και οι συνεργάτες τους, έχουν μια έκπληξη που θ’ ανακοινώσουν τις επόμενες μέρες.

 Όπως διέρρευσε λοιπόν, η ξανθιώτισσα Ματθίλδη Μαγγίρα, θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Μ. Στυλιανίδη, καλύπτοντας με την παρουσία της πολλές κενές από γυναίκες θέσεις.

Οι σχέσεις που διατηρεί η κ. Μαγγίρα με την Ξάνθη είναι γνωστές αφού σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται στην γεννέτειρά της ενώ η διάθεση να βοηθήσει την Ξάνθη όπου κι όπως μπορεί, έχει επανειλημμένως αποτυπωθεί με διάφορους τρόπους.